awéwé geulis

Nu sahiji beauties éta di luhur sapuluh awéwé paling geulis di dunya dina sataun 2018? Ku kituna, di dieu téh daptar lila-tunggu kami ti awéwé paling éndah. Tangtu éta awéwé anu geus ngahontal level nu tangtu Kinérja, anu pangkuatna, calakan, pikaresepeun, populér, tersukses di 2018 sataun. Tapi daptar wae - mangrupa cara mereun pikeun ngamimitian sawala, sangkan hayu urang nyaho naon mikir luhureun sapuluh dina bagian komentar di ahir daptar!

Pia Vurtcbah 10

awéwé geulis

Pia Vurtcbah

Miss Universe 2015 taun, Pia Alonso Wurzbach, dipikawanoh di kalangan profésional salaku modél Pia Romero, lumangsung kasapuluh dina daptar. Pia - aktris, model jeung ratu kageulisan anu meunang makuta Miss Universe dina sataun 2015 sanggeus manehna janten Miss Universe Filipina 2015.

Emilia Clarke 9

Emilia Clarke

awéwé geulis di dunya

Friendly tur kejem, adina rumaja sarta murderer a, a béntang pilem sarta gadis tatangga - peran hiji aktor hébat urang.
Emilia Clarke dicokot daftar urang di tempat kasalapan. Ayeuna manéhna tilu puluh-hiji, manéhna salah sahiji béntang ti séri TV kawentar "Game of Thrones" teu ukur ibu komodo, tapi ibu John Connor dina pilem panungtungan, "Terminator: Kajadian", nurutkeun majalah Esquire, anu éndah Emilia Clarke - nu sexiest Wanoja milik poé ieu.

Adriana Lima 8

Adriana Cianjur

Wanoja paling geulis

brunette Brasil,-kelas dunya supermodel Adriana Cianjur anu dipikawanoh di kalangan urang salaku salah sahiji Victoria urang Rusiah Malaikat. kageulisan dirina miboga pangakuan dunya, mangka rutin rengking di luhur sapuluh awéwé paling pikaresepeun dina ranking dunya majalah populér Hot 100 Hot. Ayeuna, nurutkeun Forbes ceuk model sharing nya 9 juta.

Priyanka Chopra 7

Priyanka Chopra

Modél bikang geulis

Priyanka Chopra - nu meunangna kontes teh "Cik Dunya 2000» deui jadi salah sahiji katresna paling geulis di dunya. London mingguan "Eastern Panon" kapanggih nya pisan seksi Asia. Ieu aktris pohara populér di Bollywood, manéhna geus narima sababaraha panghargaan. Priyanka - salah sahiji brightest sarta selebriti nu pang populerna di India. taun ka tukang, manehna dibéntangan dina drama, saluran Alex Parrish ABC «Quantico», jadi nu awéwé munggaran di Asia Kidul, nu muterkeun hiji peran utama dina serial TV AS.

Amber Heard 6

Amber Heard

paling awéwé geulis

béréndélan ieu mindeng katingali ngora aktris Amérika pikaresepeun Amber Heard. Dina 2007, manéhna ngagaduhan peran utama mimitina nya dina acara TV "Palem Hidden". Tapi popularitas sumping di 2008, sanggeus pilem «Kungsi Balik Turun» na «nanas Express». Manehna anyar mecenghul dina pilem "Tilu Days maehan," "Magic Mike" jeung "The Girl ti Dénmark".
Dina Pébruari 2015 taun dina upacara sipil swasta di imahna di Los Angeles Amber Heard nikah Johnny Depp. aktris Ieu nu kagenep dina daptar katresna paling geulis di dunya dina sataun 2016.

Pixie Lott 5

Pixie Lott

smaya awéwé geulis di dunya

Pixie Lott nyaéta panggero Mariah Carey jeung Whitney Houston nalika manehna ditanya saha dipangaruhan gaya nya tina kinerja. béntang pop kawentar ieu rengking kalima dina ranking tina "katresna paling geulis di taun 2017 dunya". Manehna boga hiji lagu super-hit kayaning «Mama Do (Eh Oh, Eh Oh)» na «Boys sarta Girls», alatan nu London geus jadi mojang populér di taun 2009. genep albeum dirina pencét luhureun sapuluh albeum. Manehna murag sababaraha kali dina daptar majalah «100 Sexiest Awewe» FHM.

Dipika Padukone 4

Deepika Padukone

awéwé geulis ti India

Jeung deui wawakil ranking urang India.
aktris Bollywood pangluhurna Deepika Padukoun ngawengku posisi kaopat dina daptar katresna paling geulis 10 2018 dina taun. Hal ieu dianggap mangrupa simbol sex India sarta ngawengku posisi luhur di sagala rupa rankings sahiji awéwé nu geulis India.
Deepika salawasna Sigana geulis. inohong nya, kamekaran, seuri, jeung panon na - fitur has anu nyieun béda ti sakabeh beauties karajaan tina Bollywood sarta Hollywood.
Ayeuna Padukone sapanjang kalawan Vin Diesel dibéntangan di Hollywood pilem «XXX: The Balik deui ngeunaan Xander Cage", di mana baé narima peran awewe kalungguhan. Manehna teh nyanghareupan sababara merek, sarta geus dihapus dina produksi iklan, kayaning Tissot, Sony Cyber-Shot, Nescafe, Vogue, Maybelline na napsi.

Nana Komacu 3
nana

nu awéwé paling geulis bumi

Nana Komatsu ieu pangalusna dipikawanoh pikeun ngaran endah Nana. A urut anggota bikang group pop «Saatos Sakola» dina daptar katresna paling geulis di taun 2018 di posisi katilu. Dina Juni, 2015 taun, Nana digawé di Cina, di mana pilem «Go Lala Go 2» Ariel Lin, Vic Chou na Chen Bolin. Manehna topped daptar «rahayat paling geulis 100 2014 dina taun." Dina 2016 Pébruari, éta ieu dikonfirmasi nu Nana bakal gabung runtuyan "lalaki nyata" usum kaopat.

Lisa ngumpulkeun Liza Soberano 2

Lisa ngumpulkeun

Wanoja paling geulis 2018 sataun

aktris sarta modél Filipina-Amérika Lisa Sobieraj rengking kadua di ranking tina katresna paling geulis di taun 2018 dunya. karir nya dimimitian ku shooting tina sababaraha seri televisi jeung pilem, kaasup Wansapanataym, Kung Ako'y Iiwan Mo, «ieu teh ngan hiji anu bakal ..." "Ieu cinta ...», «Nagri tur kantos» «Sapertos anjeun" jeung "Saban dinten Abdi bogoh anjeun. " Manehna teh ayeuna dibintanginya dina layeut komedi runtuyan «Dolce Amore», nu ieu ogé kalibet Enrique Gil.

Gamas Gomez 1

Gamas Gomez

Wanoja paling geulis di taun 2018 poto

urut béntang film Disney - tempat mimitina di ranking di katuhu, "katresna paling geulis di taun dunya 2016" Gamas Gomez. Gamas robah jadi awéwé ngora pisan glamorous. Saméméhna, ieu nu amis tur polos, manehna kiwari campuran sampurna kaéndahan alus teuing jeung seksualitas. Gamas - nu perwujudan kapercayaan tur rasa harmoni alam, anu diwenangkeun dirina mingpin rating urang.

(Total pintonan: Time 2,720, 19 kunjungan per poé)
Nyebarkeun cinta nu