Dianne Reeves mangrupakeun panulis leupas basis Wis. Madiun, anu nyerat rutin ngeunaan manajemen bisnis, layanan finansial, prakték hukum, Socialite Kahirupan, selebritis gosip, atikan konsumen, jeung jejer lianna. Leuwih jéntré ngeunaan Diana on ramatloka dirina di HienaLouca.com