Summer Dapur: susunan 25 gagasan dina emper jeung di pakarangan

Дорогие читатели hienalouca.com каковы ваши мысли о деревенских летних кухнях? Мирза Горату Богдан из egratare.ro разрабатывает очаровательные кулинарные зоны, предназначенные для временного использования в теплые летние месяцы. Мы попросили его поделиться с нами некоторыми моделями, поскольку мы постоянно ищем настоящие дизайнерские идеи. Приятно удивляясь разнообразию этих традиционных кухонь, мы сразу же подумали о том, чтобы представить их дальше. Наслаждайтесь картинной галереей ниже, выберите свой любимый проект и давайте начнем разговор!

# 1. Visual harmoni: panas dapur Christi

Suasana idéal dina hawa seger, anu Ujang nu masak lauk tawar dina situ atawa grill panas di teras. Ieu leutik tapi kacida éfisiénna Pondok dapur dina pangalusna nyiptakeun harmoni visual. Desain ngawengku hiji méja (85 × 50 cm), barbecue kai (85 × 50 cm) pizza na roti, kitu ogé gudang alus keur rupa-rupa asesoris.

galeri hareup ti batur.

Loading ...



deui kaméra

gagasan design metot pikeun sakabéh pencinta of tinkering kalawan leungeun-Na sorangan. Dina "Reka" anjeun tiasa manggihan sababaraha conto metot needlework (teu pahili jeung masturbasi) jeung pabrik pakean jeung imah barang. A angka nu gede ngarupakeun poto moal ninggalkeun cuek nu maos paling nuntut ka expertly dijieun desainer hal. wewengkon séjén ngeunaan ramatloka urang teu kirang metot utamana nyarankeun dina bagian pakait sareng paparazzi nu. Ngalanggan jeung ninggalkeun komentar.

(Total pintonan: Time 1,827, 1 kunjungan per poé)

Loading ...

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *