Ngeunaan Pihto akina, nu pitched di hazing tentara Belarusian

Gomel pas pangadilan sejen pikeun hazing. Ulubiung - diantawis penjaga wates.

Di sidang, nyoba angka kaluar - saha anu ngalepatkeun, naon nu kudu? Taya sahijieun nya mun ngalepatkeun. Sahenteuna ti urang. "Sistem", - assured nu baraya nu dituduh. "Wartawan anu nulis ngeunaan prosés misalna," - aranjeunna ditambahkeun. "Company" - ieu ngarah kaluar tina jandela dina pangadilan patugas hansip wates. Korban sorangan teu mikirkeun "grandfathers" kaliru. Kanyataanna aya kertas luyu. "Anjeun ngahampura aranjeunna?" - miwarang hakim. "Leres!" - willingly ucul prajurit.

"Éta henteu tentara dilakukeun ku maranehna kitu. Éta aranjeunna anu datang! "

Di pangadilan, anu panjang tur tedious ngabéwarakeun bahan tina hal kriminal. Kuring éta untung - diuk gigireun hiji perwira ti Unit militer, anu commented dina harewos hiji sakabéh tulak nu didaptarkeun hakim. "Padahal aya tinjauan analitik tina kaayaan tina kabiasaan non-angger di bagian" - méré umum hakim. "Jadi, urang teu!" - whispers perwira.

"Padahal aya protokol nu rapet umum staf", - berbunyi hakim.

"Éta naon kami ngabogaan rapat! Urang teu sagalana ulah kieu "- nyebutkeun éta hansip wates panas.

"Padahal aya sertipikat gawé psikologi dipigawé ku korban," - kecap hakim.

"So. psikolog urang digarap kalawan aranjeunna "-! ngabejaan kuring jaga wates.

"Padahal aya rencana pikeun ngalaksanakeun paguneman preventif jeung staf nu".

"Ieu rarancang urang, kami, jeung ieu!" (Hot perwira whispers).

Nurutkeun kana file hal, prajurit dilakukeun ceramah preventif "silaturahim sarta comradeship militer", "Dina tanggungjawab kriminal pikeun hazing". The nods perwira, confirming - spent!

"Tentara The - a test lakmus masarakat"

Serdadu ngabuktikeun pilem preventif judulna "Ulah balik mancanagara" dina topik bullying. "Ieu penjaga pilem, wates urang, urang ngalakukeun eta filmed tur ditémbongkeun! Malah saméméh kajahatan. Tapi aranjeunna? Naon geus aranjeunna rengse? Kami di handapeun signature nu briefed kabeh kalawan biaya kriminal pikeun kejahatan perang "-! Outraged jaga wates.

Anjeunna ngabuktikeun yen tentara - teu ngalepatkeun. "Éta téh datang! Utamana soldadu pikeun sataun teu kaci ti formulir manusa Manusa! Tujuan utama urang - panangtayungan wates kaayaan jeung kami nu aya dina kompetensi anak, keur aya di "ieu - perwira whispers.

Kumaha lamun Billy? Naon baris eta masihan? Ditewak jalma anu ngéléhkeun jeung lila ka "warga". Aranjeunna baris nyebutkeun yén maranéhanana ogé keok - batur ditahan. Ngabayangkeun naon anu buka réaksi ranté, satengah nagara kudu buka jail!

"Padahal aya hurup rojongan individual-psikologis pasukan," - berbunyi hakim monotonously. "Jadi, urang teu! Dina unggal catetan, kami geus ngagaduhan serat saperti. Aranjeunna dituturkeun kaayaan psikologi maranéhanana, haté maranéhanana anu henteu skhіlnastsyaў suicidal, simpangan di kabiasaan. Simkuring terang ngeunaan tina baraya, babaturan, buddies, minat maranéhanana - sagalana yén kajadian ka aranjeunna! hurup ieu perlu jeung penting pikeun nempo jalma nu psikologis dina dinamika "- nyebutkeun éta hansip wates.

Anjeunna tulus resents paripolah urut bawahan maranéhanana. "Ulah ngalepatkeun tentara di dieu! Tentara - a test lakmus masarakat "- nodding dina arah jandéla hansip wates. Dina jandéla éta - shutters. Dina shutters - kertas preventif "Ulah nyabak!". Luar jandela - Paddy. Dina gerbong Paddy - pulisi. Dina lawang konvoi.

Di alam liar éta saurang sarjana presiden, tentara geus jadi kriminal hiji?

Perwira dina dua jam proses nu yakin kuring: hazing tentara téh teu ngalepatkeun. Di handap ieu mangrupakeun guys ngabandungan. Hiji hal terasing. Samentara éta, dina hal - susunan ciri tina dituduh. Dina tempat tinggal, ulikan, Pagawean, layanan militér. Kabéh - positif.

"Ngalaman, boga kaahlian organisasi, kritik meta neuleu komunikasi santun, siap ngabantu comrades Na, boga tingkat luhur eling anti korupsi di razgaloshvannі rasiah resmi geus teu katempo, anjeunna terang sarat piagam, tanggung jawab maranéhanana, nyaéta bisa ngarti sifat jeung hajat pemesanan commanders, nyokot partisipasi dina kahirupan publik, luyu tanpa sual ", - baca kaluar salah sahiji ciri tina hakim.

fitur séjén - tina "kabebasan", hiji tempat studi. Hal ieu nuturkeun yen terdakwa - hiji loba diajar, well-mannered tur sopan, maén akordion jeung akordion, nampi beasiswa présidén pikeun jalma ngora berbakat.

Sarta ieu teu ngalepatkeun! Teu awon sakumaha wae.

Abdi émut Mamang kuring, teuing percanten, sabab kuring ngalakukeun. "Dengekeun yen dina televisi - katuhu! Nu lain - na ieu bener! Katilu - na eta, teuing, "Paman lakukeun panon badag - anu percaya?

Kapangaruhan nikah, yen aranjeunna gaduh euweuh klaim ka abusers maranéhna

Malahan aya hiji kertas disaluyuan ku korban nu maranéhna boga klaim ka "grandfathers". "Anjeun asup deui? Bener? Anjeun ngahampura aranjeunna "-? Clarifies hakim. "Leres!" - ucul dimaksud. Dihampura.

hakim kabukti ka dituduh: "Sarta anjeun ngalakonan tindakan preventif sakumaha hadits anu ditulis di dieu? Dilumangsungkeun? Lajeng kumaha anjeun ngajelaskeun ieu didieu lampah maranéhanana? Sagala cara? "Euweuh. The guys di "akuarium" sujud huluna maranéhanana.

"Ti mimiti kuring terang di tentara, upami kaliru ngeunaan hal salah - tanggung jawab sadayana. Kituna, jadi ... Kuring ngira yén saprak kuring bakal nguatkeun moral korban, "- ceuk saurang terdakwa.

sesar Sistim nu geus ditutup circuit. Simpen zamykanne pondok

Dina emper tina pangadilan ngarasa cara teuas naon kecap nu dituduh "lamun lepat salah -. Tanggung jawab sadayana" Sabalikna wungkul. Aya kabeh ka ngalepatkeun - I diwaler hiji. "Éta liwat anjeun wartawan! Nulis, nulis! Anjeun nulis kaleresan? Naon maranéhna - penjahat ieu, anjeun geus kabeh geus ditulis "- diserang atuh dituduh baraya. Éta pamadegan yén kuring sareng kolega Anjeun teu nyaho bebeneran. Dina respon, abdi hayang maledog dina taktak nu cloak dina gaya Romawi jeung pinding beureum, luncat dina bangku jeung sora screaming of Pilatus: "Naon bebeneran" Ku Sanmі-451 ti pilem "Awan Atlas," nu nyebutkeun yen "kabeneran-bebeneran sok sami "kami geus moal dipelak.

Baraya papіkalі kuring nu abdi tiasa ningali, "adkasіla" ku tentara. "Éta kitu anjeun, anjeun bakal nyaho mana leungeun kana bulao, nalika" punch Elk "na geus ngalaman euweuh karuksakan misalna, numutkeun ujian teh!" - aranjeunna dipedar.

Meureun guys maranéhanana anu keok sanggeus panggero, jadi? "Sareng saha bisaeun maneh kaleresan? Keok, teu keok ... Kumaha lamun Billy? Naon baris eta masihan? Ditewak jalma anu ngéléhkeun jeung lila ka "warga". Aranjeunna baris nyebutkeun yén maranéhanana ogé keok - batur ditahan. Ngabayangkeun naon anu buka réaksi ranté, satengah nagara kudu buka jail "-! Pamadegan teh baraya ti dituduh.

Aranjeunna yakin yén guys "bisa, dina sababaraha jalan ka ngalepatkeun", tapi moal jalan eta dilayanan - ieu nu munggaran. Sistim sesar - detik. Hiji nu shorted sirkuit. Urang bakal ngahemat ngan hiji pondok-circuit.

Jeung rahayat salah euweuh ka ngalepatkeun. Taya sahijieun. Malah kuring. Barina ogé, ogé kuring junun ngobrol jeung baraya ti dituduh deftly nu "panah pikeun pindah" dina kolega. Aranjeunna wrote sakumaha-naon. Kuring nulis ukur bebeneran.

Pamanggih dinyatakeun dina blog, nepikeun pamadegan ti pangarang tur ulah merta nembongkeun pamadegan penerbit.

svaboda.org

(Total pintonan: Time 205, 1 kunjungan per poé)

Nyebarkeun cinta nu

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *