Komite Eksekutif Kota Minsk: "Kalvaryja ogé bakal landscaped"

Mesék tina pager makam na ngadegkeun tombstones baku dina Calvary bisa dimimitian salaku mimiti taun sakumaha salajengna.

Kanyataan yén sakabéh makam di Minsk, kaasup Calvary bakal nyaman dina Perang specimen, dina konferensi pers, ceuk wakil ketua Minsk panitia eksekutif kota Viktor Laptev.

"Kiwari, uvedamlennyaў istilah (kudu digitus nu kakubur nu karyawan Spetskambіnatu ditinggalkeun di tombstones heubeul pikeun baraya jeung babaturan dikubur -. MS) dina patilasan sejenna bakal mungkas, sajauh Abdi émut, sataun ieu, - ceuk Viktor Laptev. - Sareng pamutahiran karya bakal dilumangsungkeun dimimitian ti hareup. Diomongkeun husus dina karya dina Calvary Kuburan, teras rencana sapertos acan dinten. Tapi dina sagala hal, urutan anu bakal nempatkeun di dinya. "

Warnings on Kalvaryja mucunghul dina taun 2012
Warnings on Kalvaryja mucunghul dina taun 2012

resmi teh ogé ngomong yén Komite Eksekutif Minsk Kota baris nganggap kamungkinan tumut kana akun sababaraha kritikna anu geus bersuara sanggeus mimiti makam beautification militér.

"Tangtosna, sababaraha pangalaman jeung pamanggih, kaasup masarakat, bakal dianggap, - ceuk Laptev. - Urang moal bakal rék narik négatip. Simkuring hoyong ningali proses pamutahiran éta gampang. Tapi runtuyan dina sakabéh graveyards bakal ngainduksi. Kaasup kana Calvary ".

Kalvaryja - teh necropolis pangkolotna di Minsk. Cai mibanda ngeunaan 30 sarébu kuburan (dina militér - ngeunaan 8 sarébu). 18 dipikawanoh saprak ahir abad ka. Aranjeunna nilai sajarah jeung budaya anu kategori heula, ditangtayungan ku nagara.

Dina ahir Juni, penguasa jangji baris numpurkeun perbaikan patilasan militér. aktivis ngakuYén "dina perbaikan maké éta recalls," na disebutna keur perlindungan kuburan. Dianggo dina mangsa "rekonstruksi" urang nyimpennu nadgaloўnіkі modern sarua tinimbang gravestones unik. eta tosYén rekonstruksi makam militér ieu dilumangsungkeun tanpa proyék jeung Departemen Kabudayaan jeung kaayaan impaired.

svaboda.org

(Total pintonan: Time 314, 3 kunjungan per poé)

Nyebarkeun cinta nu

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *