The tahanan di "kasus dokter." daftar ieu diropéa. video

Dina kasus nyiksa pajabat ti industri Podomoro pikeun leuwih 60 defendants, 37 sahijina anu ditahan, klaim Pupuhu Panitia Kaamanan Nagara Valeri Vakulchik.

Jalma aub anu boga muatan jeung suap tur ngajauhan pajeg, kaasup dina ngayakeun alat-alat jeung ubar di inflated di% harga 60-100.

KGB ngomong yén ampir sakabéh memohon kaliru. pikeun questioning leumpang urut Menteri Kaséhatan di Bélarus, nimbalan Perdana Mentri Vasily Zharkov.

ditahan

(Émbaran dikonfirmasi ku KGB)

  • Timbalan Menteri Kaséhatan Igor Lositsky;
  • Umum Diréktur "Belfarmatsii" Vyacheslav Hnitsiy;
  • Diréktur "Belmэdtэhniki" Alexander Sharak;
  • Sirah tina Manajemén Militér Médis Pertahanan Alex Eskov;
  • Kapala Kaséhatan Departemen Komite Eksekutif Oblast Grodno Andrey Strizhak;
  • Kapala patolyagaanatam Departemen Kaséhatan, Kepala Biro patolyagaanatamіchnaga klinis Minsk Kota Arkady Puchkov;
  • Diréktur éta Center kaahlian jeung Tés dina Podomoro Alexander Stolyarov;
  • Diréktur éta Center of traumatology na orthopedics Alexander Beletsky;
  • Kapala dokter 1-kotana rumah sakit klinis of Minsk Oleg Fomin;
  • dokter lulugu sarta rehabilitasi médis ti balnealyachennya Republik Center Sergey Korytko;
  • Diréktur "Exon" Valery Vaskevіch.

(Teu dikonfirmasi acan media informasi ngeunaan ditewak)

  • Diréktur "Іskamed" parusahaan Sergey Shakutin;
  • Kapala departemén 9-th Rumah Sakit klinis endoscopic Minsk Kota Andrei Savchenko.

kasus kriminal dikonfirmasi

(Tapi eta henteu dipikawanoh, nyangsang)

  • Rumah Sakit klinis lulugu dokter 9-th Minsk Kota Valery Kouchnirenko;
  • Dokter lulugu ti Rumah Sakit klinis Daerah Minsk Andrew Korolko;
  • DOKTER Kapala Vitebsk rumah sakit klinis régional Anatoly Oladko.

jumlah suap

Total dina kasus ieu ditarik atawa offset "a $ 15 000 000», negeskeun dina KGB.

  • Lositskiy - "ti $ 2500 ka $ 10 000»;
  • Vaskevіch - "ditahan bari narima $ 5000, total sahenteuna $ 25 000»;
  • Fomin - "kami kapanggih ngeunaan $ 140 000»;
  • Balok - "moal kirang ti $ 200 000»;
  • Bielecki - "kapanggih dina recesses ngeunaan $ 500 000»;
  • Sharak - "dina tempat nyumputkeun di garasi kapanggih leuwih ti $ 620 000».

svaboda.org

(Total pintonan: Time 245, 1 kunjungan per poé)

Nyebarkeun cinta nu

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *