Kylie Jenner (Kylie Jenner) dina panutup tina majalah "Forbes" pikeun "timer dijieun" billionaires

Kylie Jenner (Kylie Jenner) dina panutup tina majalah "Forbes" pikeun "timer dijieun" billionaires

Kylie Jenner (Kylie Jenner) dina panutup tina majalah "Forbes" pikeun "timer dijieun" billionaires
Kylie Jenner (Kylie Jenner) dina panutup tina majalah "Forbes"

Kylie Jenner (Kylie Jenner) dina panutup tina majalah "Forbes" pikeun "timer dijieun" billionaires.

Numutkeun majalah Kaylee jadi billionaire kahiji diantara blogger ti Instagrama. Ngelingan dina blog nya leuwih 100 sajuta palanggan, sanajan kanyataanana unggal browsing poto sabudeureun 5 juta. Ti ieu bisa dicindekkeun yén hadirin sabenerna di kirang waktos 20 ti inohong geulis 100 dina jutaan.

Kylie Jenner on Forbes Cover
Kylie Jenner on Forbes Cover (1)
Kylie Jenner on Forbes Cover (2)
Kylie Jenner on Forbes Cover (3)
Kylie Jenner on Forbes Cover (4)

Lalajo poto panganyarna bébas Kylie Dzhenner (Kylie Jenner), warta ngeunaan skandal of selebriti, paparazzi na battles jeung syuting ekslusif ku kaméra disumputkeun! Lalajo carita urang ngeunaan béntang paling geulis di Hollywood tur Instagram Kylie Jenner (Kylie Jenner)! Poto panganyarna dina swimsuit bikini jeung perjalanan mahal ka pantai na fashionable salons kageulisan dimana Kylie Dzhenner (Kylie Jenner) await nu wartawan ubiquitous.

(Total pintonan: Time 643, 1 kunjungan per poé)

Nyebarkeun cinta nu

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *