Trump na Merkel patepung panon kana panon

Presiden Donald Trump sarta Jerman rektor Angela Merkel patepung di sela tina gempungan NATO di Brussel negotiate rupa pikeun nyanghareupan. Ieu kajadian ngan sababaraha jam sanggeus Trump dikritik Jerman keur belanja pertahanan cukup sarta dituduh Républik Féderal Jérman nu eta "palonnіtsay Rusia" kusabab gumantungna énergi na on Moscow.

Diomongkeun sanggeus pasamoan on July 11, Trump ka wartawan nu diangkat patarosan dina belanja pertahanan Jerman sarta pipa gas "Nord Stream - 2» kalawan Rusia. Trump ogé hanacaraka anu anjeunna kungsi "sae pisan" Hubungan jeung rektor Jerman. Merkel stressed nu ngabahas perdagangan sarta hijrah kalawan Trump sarta yén Aisyah keur néangan maju ka hungkul hareup jeung Presiden AS, sabab "kami mitra".

Dina awal gempungan dua poé NATO Trump dijieun dina sumanget confrontational, nyebutkeun yen Jerman asup kana transaksi dina pipa gas - ". Ngajaga aranjeunna ti Rusia" "Nord Stream 2" kalawan Rusia patut "milyaran dollar" na ekspektasi Amérika Serikat ka bursa akut tina pintonan lumangsung salila hiji sarapan jeung NATO Sekjen Jens Stoltenberg isuk 11 Juli.

Emanyuel Macron jeung Donald Trump, July 11 2018
Emmanuel Macron jeung Donald Trump, July 11 2018

Ogé diayakeun ceramah tête-à-tête antara Presidents tina AS jeung Perancis jeung Trump Emanyuelem Macron. Sanggeus ceramah, dua inohong Makron ditanya naha manehna sapuk kalayan pamadegan Trump, éta Jerman éta "palonnіtsay Rusia". Présidén Perancis ngomong - "euweuh".

Dina waktu nu sarua manehna papanggih jeung Trump on Marconi cenah ceuk percaya "a ngahargaan hébat jadi anggota" counterparts Perancis.

svaboda.org

(Total pintonan: Time 314, 1 kunjungan per poé)

Nyebarkeun cinta nu

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *