Présidén Lituania nujul "pikeun zastsyarogay" kana pasamoan antara Putin na Trump sanggeus hiji gempungan jeung Kim Jong Ynom

Présidén Lituania Dalia Grybauskaite commented dina gempungan forthcoming antara presidents of Rusia jeung Amerika Serikat.

"Urang ngubaran pasamoan ieu ku zastsyarogay. Tangtu, kami cautious. Urang nempo pasamoan jeung Koréa Kalér sarta hasil éta, wajib urang ngomong, eces ", - manéhna ceuk.

Rapat Donald Trump na Kim Jong-un 12 2018 June
Rapat Donald Trump na Kim Jong-un 12 2018 June

Dina waktu nu sarua, manehna ngomong, AS moal angkat sangsi ditumpukeun dina Rusia sabab "America anu nempel kana posisi na ngalawan aggressors dina sakabeh dunya."

Huluna tina AS jeung Rusia moal papanggih dina bulan Juli 16 di Finlandia. Nurutkeun kana Amérika Présidén Donald Trump on agenda nu bakal Ukraina, atah na campur dina pamilu AS, numana White House accuses nu Kremlin.

Donald Trump na Vladimir Putin geus patepung dua kali di Punclut Utama internasional tur sahenteuna dalapan kali curhat dina telepon. A pasamoan misah tina presidents of Rusia jeung Amerika Serikat, kumaha oge, ieu mah waktu anéksasi tina Krimea dina sataun 2014.

27 Juni panaséhat pikeun Présidén AS pikeun Urusan Kaamanan Nasional, John Bolton, patepung di Moscow kalawan Présidén Rusia Vladimir Putin. Dina awal rapat, Putin nyarios yén Moscow "geus pernah ditéang konfrontasi kalawan Washington," sarta ditawarkeun ka "sawala hambalan mulangkeun Hubungan antara dua nagara". Numutkeun Putin, anu ngabalukarkeun media Rusia, mangga buka Bolton urang ka Moskow "méré harepan" yén pihak bakal tiasa nyandak léngkah munggaran "mulangkeun Hubungan pinuh".

svaboda.org

(Total pintonan: Time 310, 1 kunjungan per poé)

Nyebarkeun cinta nu

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *