The Briton, anu cageur sanggeus unsuccessfully diracun "Rookie", mere bukti

Tilu anu cageur, tur salah sahiji zagіblaya: jadi kiwari jumlah korban tina racun "Newbie" di county Britania Ўіltshyr.

Alatan kanyataan yén jalma anu diracun "Rookie» 30 Juni sumping di sabudeureun, pulisi tiasa ngadamel narabas dina panalungtikan unsuccessfully diracun Sergey jeung Julia Skrypaloў anu lumangsung leuwih ti 4 sababaraha bulan kapengker na téh anu ngabalukarkeun hiji kakeuheul seukeut hubungan Rusia-Inggris.

10 Juli di rumah sakit Kabupaten Solsbery regained eling nyicingan 45-lami ti kota caket dieu Eymsbery Charles Rowley, saha, nurutkeun Departemen UK Pertahanan sahiji ahli laboratorium kimia Portal Daўn diracun nyaeta "novice". Rowley na pendamping na Don Sturgess dicandak ka 30 rumah sakit fainting Juni. 29 Juni maranéhanana éta duanana di Solsbery mana Sturgess cicing di gostelі keur homeless tapi spent peuting di Eymsbery kota caket dieu di apartemen Rowley. Sturgess paehTanpa regaining eling, on July 9.

Pulisi diblokir dina Solsbery jalan on nu gostel nu homeless panungtungan lokasi dipikanyaho Don Stredzhes. Salaku dilaporkeun ku BBC sarta pokna News, jeung Rowley geus "curhat sakedap" wawakil pulisi. Bari Skotlandia buruan teu bisa sacara resmi pastikeun yén Rowley na Stredzhes éta korban tina "novice", Sergei jeung Julia Skrypalі.

Sergey jeung Julia violinists
Sergey jeung Julia violinists

Numutkeun kapala Unit counterterrorism MVD UK Neil Bass versi dasar unsuccessfully diracun Charles Rowley jeung Don Sturgess nyaéta kanyataan yén maranéhanana éta korban paparan teu kahaja ka "pendatang" anu tinggal di Solsbery atanapi sakuriling na sanggeus serangan on Srypaloў. Sababaraha bisa nyandak zat tamba (ngeunaan Rowley dipikawanoh yen anjeunna dirawat salila kecanduan heroin).

Juli Mentri 9 Pertahanan Gavin Williamson langsung anjeunna dituduh otoritas Rusia of involvement dina kajadian di Eymsbery:

"Kanyataanana nyaeta Rusia dijieun serangan dina taneuh Britania, nu ngarah ka pupusna warga Britania".

Pupuhu Déwan Komite Federation on Pertahanan sarta Kaamanan Viktor Bondarev disebut tudingan teh "absurd", bari kapala rombongan Rusia jeung Organisasi keur Palarangan Kimia Pakarang (OPCW) George Kalamanaў disebut laporan Britania ', naon pagawean keur dipigawé di lab Portal Daўn, sarta ngajelaskeun naha nagara teh "leumpang" bahan kimia toksik "(Portal Daўn laboratorium oge di Ўіltshyr County pikeun 10 kilometer ti Solsbery na di kajauhan sarua ti Eymsbery ).

Kimia Laboratorium sahiji Departemen Pertahanan jeung portal-lami
Kimia Laboratorium sahiji Departemen Pertahanan dina Portal Daўne

élmuwan Rusia Vladimir UleўSalah sahiji "pendatang" Birokrat, anjeunna speaksgaransi yén kasalametan jalma di wewengkon Solsbery bakal hese, malah lamun pulisi bakal bisa nangtukeun dimana jeung kumaha diracun Charles Rowley jeung Don Sturgess: nurutkeun anjeunna, "tetengger" zat deadly disiapkeun keur rajapati of Sergei jeung Julia Skrypaloў, aya bisa jadi sababaraha jeung sababaraha Britania bisa nabrak kana salah sahijina.

svaboda.org

(Total pintonan: Time 289, 1 kunjungan per poé)

Nyebarkeun cinta nu

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *