Ariana Grande-manehna Éta hamil?!

Rumor ngeunaan roman a Ariany Grande jeung Pete Davison Éta jangji sakabeh dunya. Media epektip atmosfir dipanaskeun tina roman, kawas film, laporan kakandungan Ariana. Dupi ieu leres? Mun pasangan ieu expecting orok? penyanyi ceuk manehna.

Ariana Grande Kawin!

pasangan mutuskeun teu nyumputkeun hubungan, meunangkeun nu hirup teuing pondok pikeun kaulinan ... Salajengna, ngumumkeun Dursasana maranéhanana - ayeuna informan misterius nyadiakeun éta Ariana téh reuneuh. explodes Network pikeun mairan!


Abdi serius, anjeun budutsamye barudak geulis di dunya!

- wrote kipas a.


Sumuhun, pasti, tapi ... saeutik saterusna!

- ngawaler Ariana Grande.

Ariana engké ngumumkeun yén nagara éta memang bakal siap dina sababaraha taun, ayeuna hayang konsentrasi dina hal sejenna.

(Total pintonan: Time 763, 1 kunjungan per poé)

Nyebarkeun cinta nu

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *