duit jeung kageulisan

The kultus kabeungharan geus capé (maksimum repost)

Hello, gélo dubuk! Geus waktuna pikeun hiji carita menarik, sakumaha kadang moro nyarita dasar. Sarta mibanda kasempetan, kaasup pikeun mawa nanaon masyarakat sabudeureun urang anu.

kumaha carana sangkan hiji juta dollar
A millionaire suksés.

Kitu ... Kuring éta kultus pisan ngamuk tina tuah, kabeungharan jeung jaringan tina histeria ngeunaan eta. Jeung aku rada punten pikeun maranéhanana anu geus succumbed kana histeria ieu, tanpa merealisasikan éta, dina kanyataanana, yén flip samping tina tokoh kalawan sababaraha mesem, ngabawah hadits anu ditulis ngeunaan munggaran juta mun 30 taun sarta timer ngembangkeun - éta stench nu. Biasa, stench ieu, ti mana kabeh nyolok noses.

Kuring bakal mere sababaraha conto, nu bisa jadi jadi kapaksa pikir jalma anu the wadul of kahirupan sarta lingkunganana, nu konon henteu nyiapkeun naon bae, ulah ngamekarkeun tur ulah luncat sirah luhur. Sarta mibanda kamampuhan pikeun jadi, anjeun tiasa nangkep, kanyataanna, Bliss yén bareng jeung sarana cinta tiiseun, sarta dimana a ngagorowok tarik, dana ieu dina kaayaanana sabagean aya.

Masha geus satengah taun a hurts pretext hirup miskin, grayish sarta henteu resep, ngarah ka lalaki ngora di pamatuk na sorangan Poto Tilu puluh pasangan, saha, eta bakal sigana, nya sagala. Ku "sagala" ngakibatkeun smirk dina raray nya, carita ngeunaan kumaha tiis sorangan bisnis pribadi jeung tema perjalanan di Thailand, dimana sami tanpa aranjeunna.

Masha unaware, dina kanyataan yén pasangan boga kasusah dina bentuk selingkuh salaki sistematis, usaha conjures up on kakuatan dua ratus rébu. Rub. Thailand - euweuh kahayang wawatesan jeung teu hiji indikasi furore hébat, sarta pasangan wungkul ngan nembe kaala milik pribadi, mun 7 ieu taun cicing jeung baraya. Masha 20 taun, lalaki ngora nya nyokot kaluar spasi hirup di puseur kota, meunang nya éta presents, saturates tur nyimpen. Sumuhun, tanpa méwah, tapi teu sabaraha éta leuwih goreng ti sagala jalma séjén. Pikeun metropolis urang aranjeunna - kelas tengah. Masha Jeung ieu condong umumna employs sapuluh ka dua belas sarébu. Sarta hirup kalawan ibu maranéhanana. Tapi Masha kedah hal leuwih. lempeng hadé dina momen. Alatan kanyataan yén pasangan poto elegan geus ditulis, dina kanyataan eta perlu tetep nepi ka 30 ngadamel juta, pikeun diturutan dirina pakansi a iraha rék aya dina spasi hirup badag hébat jeung dahar kadaharan ti laut dina lembaga paling kawentar metropolis. Kuring bet nyandak bewara langsung ka pergaulan dirina geus leungit, alatan kanyataan yén pengawasan tipu daya dina nami hiji inohong elegan ku jaman tiring.

Irina anyar geus diburu urusan susun kuku. Tapi murag dina kneading jeung ogé jadi lalaki jegud keur sababaraha bulan. Dina imajinasi nya. Ratusan awéwé ngora metropolis kami oge daék jadi aman. Naha Irina pernah difoto di imahna sarta éta di tengah warung kopi kamari pikeun dahar beurang bisnis kalawan dipariksa rata-rata tilu ratus tangkal, difoto mi bagja? Alatan kanyataan yén waktu nu diperlukeun prostetski weld datar sarta ngan dilatih on, tapi geus jadi guru pikeun jalma anu aya di sabudeureun jeung mere pamikiran wishful. Na mah ieu dina manicure nya. Jeung kuring ningali éta, maranéhna bakal geus earned eta sababaraha kali leuwih, kalawan kamungkinan muka kantor sorangan atawa kaasup salon.

Sabenerna mah hayang nyebutkeun yén. Ulah coba luncat sirah luhur jeung bisa dipercaya, ngeureunkeun sagalana, kanyataanna, nu laporan kana jaringan. Bisi lamun salah sahiji nu geus kasempetan ti kanyamanan di imah kulub juta rubles, taya sahijieun bakal geus digarap padagang, kuli, secretaries jeung pagawe médis. Alatan kanyataan yén bakal mungkin ngumbara ngaliwatan toko, buka Thailand coveted, ngagoler dina dipan, sarta ti jaman ka jaman nransper dana pikeun dana kreasi bot nu digawé pikeun anjeun.

Ngahontal sagala mungkin, abdi satuju. Tapi dina titik ieu tahapan histeria ieu, kuring ningali sabudeureun manehna rada sababaraha urang disiksa, ngabandingkeun diri jeung ilustrasi na réngsé dina tingkat fisik pikeun ngahukum sorangan for sabenerna yen kahirupan maranéhanana kénéh teu Sigana mah salah sahiji nu Anjeun némbongkeun sababaraha timer memproklamirkan jegud jalma.

Barudak anu geus cicing di dieu jeung ayeuna. hirup sorangan. Triumph - a jangkauan nu kumaha nu nuju nyobian ka dirina, bener nyobian. Batur ngimpi freeze dokter alus tur jadi aranjeunna ngahontal furor, kaasup dina kasus bayar bakal kurang ti opat puluh sarébu., Hiji bakal ngahontal furore ku diajar Jepang, alatan kanyataan yén ngan ieu ngimpi na keur saha triumph - anu keur boga kulawarga ageung, sanajan teu mewah tapi kualitas alus tur friendly. Jeung batur ngan duit ukuran sukses. Pas éta biasana karéta panungtungan jeung karya, tinimbang ngalakonan repost ku tanda petik motivational. Tapi maneh ayeuna ulah ngabutuhkeun pisan ka ayaan, sarta ka nu, sabenerna, Anjeun kudu babagi nyorong masarakat, anu mutuskeun slukavit sok sorangan yen hirup luxuriously jeung kasampak keur diri mangga panongton nu ego pribadi.

Samentara éta, tangtu cukup ogé. Ngadangukeun Industri Pesawat Terbang. Ngarti naon bakal ngan anjeun, moal anjeun awéwé gélo, babaturan atawa sababaraha méwah lamun urang dinya.
P. s.

Dina méwah, ku jalan, henteu ditarima mun némbongkeun kabeungharan dina jaringan. Dina nami kaamanan, sarta kabeungharan alam.

(Total pintonan: Time 900, 1 kunjungan per poé)

Nyebarkeun cinta nu

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *