Paling diets bodo béntang

Leungit beurat, kami sanggup rupa-rupa kurban. Urang disclaim kentang, kueh garing kapal di karinjang nu. Urang cacah kalori racunan Sunan Gunung Djati salads.

Jennifer Lopez I make diet ieu ....

Sagalana geus OK salami urang tetep di kontak sareng taneuh. Parah, nalika urang leungit sarta masihan ngolo-ngolo bodo, sarta diet malah sakapeung ngabahayakeun.

Loba béntang di titik maranéhanana sabenerna madness dietary. Hiji aktris permén unggal morsel kali 13 dahareun sateuacan eta swallowed. Sejen ngarangsang métabolisme ku minum cuka.

Marilyn Monroe I dipaké diet jeruk bali, nu éta fashionable wanoh. Dina pertengahan abad panungtungan aya "hobi" ngagunakeun satengah buah saméméh unggal tepung.

Gizi disebutkeun yen jeruk bali ngandung énzim nu ngagancangkeun metabolisme.

diet merlin

Megan Fox Kuring dahar sup ka leungit beurat.
Lamun manehna hayang leungit beurat pikeun peran, manéhna switched ka diet dumasar soups. Manehna ate sup ka genep kali sapoé.

Low-kalori sup sakumaha diuretik a, mantuan pikeun ngaronjatkeun awakna manajemén cai.

Megan Fox sarta diet nya
Megan Fox

Sejen, diet sarua boloho dipaké Christina Aguilera.

Star fed ... kembang. Diet warna tujuh poé ngamungkinkeun nya dahar sapoe ngan kembang. Contona, dina Senén, Christina ukur ate kembang bodas, Salasa - beureum, Rebo - héjo jeung saterusna.

Aguilera

Numutkeun rumor, Rene Zellveger Kuring leungit beurat ku dahar kadaharan anu henteu ngandung cai. Ieu henteu dipikawanoh sabaraha bebeneran di gosip ieu. Manehna anyar wrote yén aktris anu geus dina diet macrobiotic. Tuang lauk, béas, Sayuran.

Keur disada pasti langkung lumrah.

Renee Zellweger leungit beurat,
Rene Zellveger

Naon lain ngalakukeun béntang bodo leungit beurat? Tingali di galeri, Tapi punten - ulah nyandak conto tina aranjeunna.

Kawas kieu? Nempatkeun huskies sarta nambahan kana jaringan sosial. Salaku bonus, "Top sahiji awéwé nu geulis tur kawentar. Kami geus disusun daptar 23 wanoja paling geulis di dunya. Sanajan, ulah poho yén aya hiji kaéndahan alam, sarta eta leuwih penting daya tarik ngan fisik. Éta cahaya anu shines liwat anjeun, sarta yén kapribadian Anjeun. Di dieu nyaeta daptar luar biasa ieu awéwé anu Urang digawé teuas pikeun meunangkeun ka mana aranjeunna dinten anu.

1. Scarlett Johansson

Scarlett Johansson poto
Scarlett Johansson

Tanggal Kalahiran: November 22 1984, anu Tempat kalahiran: Manhattan, New York, AS Jangkungna: 1,6 m Profési: Aktris Scarlett Johansson - aktris Amérika, modél sarta penyanyi. Salaku anak, manehna mimiti karir lakonan nya. Film "Kilang kitu di Tarjamahan" kalawan Bill Murray éta peran narabas nya. ScarJo convincingly dicoo karakter 25 taun heubeul dina yuswa 18 taun. Sababaraha pilem populér sejenna nya: Vicky Cristina Barcelona, ​​Lucy, Don Yohanes jeung sajabana.

2. Deepika Padukone

Deepika Padukone poto
Deepika Padukone

Tanggal Kalahiran: January 5 1986 Tempat kalahiran: kopenhagen, Dénmark Jangkungna: 1,74 m Profesi: Awards Aktris jeung manehna geus meunang sababaraha panghargaan, kaasup tilu panghargaan ti Filmfare Deepika Padukone Manehna teh salah sahiji artis dibayar pangluhurna di dunya. Manehna dibéntangan dina film kayaning Badzhirao na Mastani, Pico, jeung sajabana. proyék Hollywood munggaran nya dilaksanakeun dina XXX pilem aksi: Balik deui ngeunaan Xander Cage dina sataun 2017. Manehna oge boga garis pakean, jeung manehna ngadegkeun hiji yayasan anu disebut Live seuri Love, mun nengetan kasehatan di India.

3. Blake meriah

3. Blake poto meriah
Blake meriah

Tanggal Kalahiran: August 25 1987, anu Tempat kalahiran: Los Angeles, California, AS Jangkungna: m 1,78 Profesi: Aktris Panghargaan jeung prestasi: manehna meunangkeun pameget pilihan Award pikeun pangajén narabas pangalusna. Lincah ieu pangalusna dipikawanoh pikeun peran minangka Serena van der Woodsen dina serial TV ngomongkeun Girl. Manehna oge geus digawé di film kayaning The Sisterhood tina Calana iinditan, Héjo lantern, Umur Adeline sarta The Shallows. Manehna teh nikah ka aktor Ryan Reynolds.

4. Angelina Jolie

4. Angelina Jolie poto
Angelina Jolie

Tanggal Kalahiran: June 4 1975, anu Tempat kalahiran: Los Angeles, California, AS Jangkungna: m 1,69 Profesi: Aktris, filmmaker, kamanusaan, duta ti Serikat Awards Bangsa tur manehna meunang hiji Oscar, dua Aktor Screen kanu Award sarta tilu "Golden Globe" award Angelina Jolie salaku aktris dibayar pangluhurna di Hollywood. Ieu janten kasohor sanggeus dibéntangan di blockbuster Lara Croft. Manehna oge aktip nyinkronkeun aplikasi kana hak-hak anak, HAM jeung hak-hak awéwé. Manehna ngadegkeun Jolie-Pitt Yayasan nu ngurus isu kamanusaan sakuliah dunya.

5. Lisa Haydon

Lisa Haydon poto
Lisa Haydon

Tanggal Kalahiran: June 17 1986, anu Lahirna: Purwakarta Jangkungna: m 1,78 Pagawéan: model, aktris, desainer fashion Lisa Haydon dijadikeun perdana nya di Bollywood dina pilem Aisyah. Hal ieu ogé loba dipikawanoh pikeun pintonan maranéhanana dina Ratu. Salaku model na dipikawanoh pikeun gaya impeccable. Manehna milu dina fashion minggu India Wills Otong.

6. Kat Dennings

Tanggal Kalahiran: June 13 1986, anu Dilahirkeun: Pennsylvania, Amérika Sarikat Jangkungna: 1,61 m Profesi: Aktris Panghargaan jeung prestasi: manéhna bieu pikeun sagala rupa panghargaan, kayaning The MTV Movie Awards pikeun narabas Best, sarta manehna meunang Kristal Reel Award pikeun Aktris Best. Kat Dennings dijadikeun perdana dirina dina pilem "Sex jeung Kota" jeung "nu HBO", lajeng di karya sejenna na, manéhna geus digawé di sawatara film, kayaning "spinster 40 taun heubeul", "Big Mama House 2", "Taya Wates playlist" "Thor". Ogé muterkeun hiji peran ngarah di komedi CC-2 2 peupeus Girls.

7. Dakota Adang

Tanggal Kalahiran: Oktober 4 1989 Tempat of Kalahiran: Austin, Texas, AS Jangkungna: m 1,71 Profesi: Awards Aktris tur prestasi: di 2006, manéhna narima judul "Cik Golden Globe" na meunang "Rahayat pilihan" kanggo drama favorit aktris pilem Adang éta ukur salapan nalika manehna dijadikeun perdana pilem munggaran nya. Engké, aktris anu ieu dipikawanoh pikeun peran nya tina Anastasia Apan di franchise Lima Puluh nuansa. Di sagigireun kanyataan yén Aisyah mangrupa aktris, manéhna mikanyaah sato jeung mangrupa aktivis pikeun hak sato.

8. Jourdan Dunn

Jourdan Dunn foto
Jourdan Dunn

Tanggal Kalahiran: August 3 1990 Tempat kalahiran: Greenford, Britania Raya Jangkungna: 1,8 m Pagawéan: Modél Awards jeung prestasi: Award kakuatan keur narik ati pikeun inspirasi. Jourdan Dunn kapanggih ku Modél agénsi Storm legendaris, anu ogé kapanggih Kate Moss. Saprak harita, Dunn nyokot dunya fashion ku badai. Manehna milu dina nempokeun pikeun ampir unggal imah fashion di dunya. Hal ieu dianggap salah sahiji supermodel tina generasi ieu.

9. Emilia Clarke

Tanggal Kalahiran: Oktober 23 1986, anu Tempat kalahiran: London, Inggris Jangkungna: 1,57 m Profesi: Aktris Panghargaan jeung prestasi: manehna meunangkeun kasurupan Award pikeun bikang narabas, SFX Award pikeun Aktris Best. awéwé Ieu geulis dina nuhun podium kana peran dirina dina serial hit TV HBO Implengan Game of Thrones. Karakter dirina Danaerys Targaryen 'alias' Khaleesi 'nampi popularitas hébat sakuliah dunya. Dina 2016 Nopember, manehna diwakilan salaku ngarah awéwé dina pilem "Star Wars."

10. Rachel McAdams

Rachel McAdams фото
Rachel McAdams

Tanggal Kalahiran: November 17 1978, anu Tempat kalahiran: London, Kanada Jangkungna: 1,63 m Profesi: Awards Aktris tur prestasi: manehna meunangkeun Screen Aktor kanu Award, Award pameget pilihan Award, MTV Movie Awards pikeun narabas Best. Geulis Rachel McAdams portrayed karakter Ellie di "notebook" na salempang hate urang. Manehna indit ka kuliah jeung neuleuman lajeng digawé di pausahaan penyiaran Kanada pakait sareng industri pilem. Sababaraha film nu kawentar nya "hartosna Girls», «sorotan The Time traveler urang Pamajikan», «Kawinan Crashers" jeung "The kulawarga Batu".

Salajengna, daptar lengkep ngeunaan selebriti geulis.

(Total pintonan: Time 1,126, 1 kunjungan per poé)

Nyebarkeun cinta nu

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *