Ngaput pakéan panas: pamendak metot 32

Ngaput pakéan panas: pamendak metot 32

Pakéan éta salawasna baju for si isal. Ku sorangan, pakéan ieu dijieunna tina lawon lampu, dihias ku pola hiji, Anjeun bisa nambah di baju misalna, misalna sabuk. Nyorot kaéndahan tokoh. Kumaha ngaput pakéan panas dina modél profésional.Ngaput pakéan panas: 32 gagasan poto metot
Step by saran hambalan dijieun sundress gampang.

Ngaput pakéan panas: pamendak metot 32 2

sarafan

Ngaput pakéan panas kalawan leungeun maranéhna sorangan: pamendak metot 32



Anjeun peryogi jaringan a. Ieu bisa satin, calico atanapi cambric. Anjeun peryogi 2,5 méter (lebar 90 cm). manufaktur kertas gambar. Dina kertas mawa sundress bagean luhur, i.e. pola na ku observasi parameter, lajeng motong bagian A, B sarta C (dua unggal).
item ieu bakal sundress Straps. Urang motong trapezoid (2 PCS.) Panjang ngeunaan 1 méter. Handap basa 90 cm. The luhureun trapezoid bakal jadi béda. Pikeun dorsal bék eta sarua jeung lebar ujung 2 cm. Sanajan kitu, bagian hareup sarua jeung satengah kuriling toraks dina increments 6 séntiméter. Ulah poho seams on sadaya sisi ninggalkeun 1 cm.
Ku garis panjang kami ngadistribusikaeun bagean luhur bagian sundress pungkur, nyandak eta ka ukuran yoke nu. Simkuring ngagaduhan dua tina yoke ti jero.
Sateuacan sundresses nu peryogi nyieun sababaraha punctures dina dua sisi. Jarak ti tengah (bagian B) nyaéta 5 cm. Jero Maranéhna kedah sapertos nu bagian luhur panel hareup coincide jeung rubak ujung yoke (samping hareupeunana). Urang ngaput di hareup yoke jeung bagian utama sundress nu. Smoothes diala sarta misahkeun nu seams dina sisi hareup yoke, nyieun éta indentation 0,1 cm. Urang gabung dina seams ti gigir. sambungan teh kudu ngajalankeun ti luhur ka handap. Lajeng ironed tur dibandingkeun panjangna. Urang ngaput di hem ku cm reses 2. Melu dina satengah tina ujung panjang ngarobah jero, sarta kami dilegakeun tina dua sisi tina samping panjang. Simkuring nyandak catetan tina tempat dimana bakal ditempatkeun di Straps tur saluyukeun aranjeunna. Urang nyimpen éta antara hareup jeung yoke pungkur. Urang ngalereskeun jeung ngadistribusikaeun indented 0,1 tingali. Éta kabéh! pakéan panas lampu siap! Ieu gampang keur ngaput baju a, sundress. Lawon pikeun eta pilih lampu "napas", kitu nu malah dina poé hottest tina sundress panas di genah Anjeun. panjang, Anjeun bisa milih sorangan. Komo sundress a bisa stapled ka lantai luyu jeung gambar dikintunkeun, kantun ningkatkeun panjangna sundress.

gagasan design metot pikeun sakabéh pencinta of tinkering kalawan leungeun-Na sorangan. Dina "Reka" anjeun tiasa manggihan sababaraha conto metot needlework (teu pahili jeung masturbasi) jeung pabrik pakean jeung imah barang. A angka nu gede ngarupakeun poto moal ninggalkeun cuek nu maos paling nuntut ka expertly dijieun desainer hal. wewengkon séjén ngeunaan ramatloka urang teu kirang metot utamana nyarankeun dina bagian pakait sareng paparazzi nu. Ngalanggan jeung ninggalkeun komentar.

(Total pintonan: Time 1,490, 1 kunjungan per poé)

Nyebarkeun cinta nu

koméntar 4

  1. Aya naon dina, Aku anyar pikeun ieu kuring stumbled kana poto, tapi kapanggih yén maranéhanana éta positif mangpaat tur
    Ieu mantuan kuring ngartos kana beban on gowns. Kuring miharep nyumbangkeun pikeun mantuan kuring jeung didatangan abdi bathrobes situs www /////.

  2. Inpo mangpaat. Untungna, kuring ngahaja manggihan situs anjeun ngaliwatan search engine, sarta Abdi kaget naha pulas ieu nasib teu dilaksanakeun samemehna! Kuring geus ditambahkeun ka tetengger anjeun.

  3. Baraya, Kuring rutin pariksa kaluar bahan anyar Anjeun. gaya tulisan anjeun endah, tetep nepi karya alus!
    Baraya, I pariksa barang anyar Anjeun rutin. tulisan anjeun
    gaya nya Heboh, tetep nepi karya alus!

  4. Lamun maca pikiran kuring! Anjeun sigana terang pisan ngeunaan ieu,
    saolah-olah geus ditulis mangrupa buku atawa hal kawas éta. Jigana bisa ngalakukeun
    kalawan sababaraha poto pikeun mawa pesen saeutik méré, tapi gantina
    ieu téh blog hébat. bacaan fntastic.
    Pasti bakal balik.

    Kuring pasti bakal balik.

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *