Shortbread adonan kalayan pudding na strawberries

sanggeus ngondang resep shortcrust pastry kalawan pudding na strawberry crumble. Hal ieu kacida gampang nyieun kueh anu Sigana nice jeung alus teuing rasa. Pikabitaeun, shortcrust pastry, custard na strawberries .. pantun!

Lamun Anjeun keur pilari metot resep ngagunakeun strawberries lezat, pastikeun Anjeun nyandak katingal a, kumaha carana sangkan strawberry jelly. Candak katingal hiji ogé di resep pancakes kalawan strawberries na dikocok krim.

waktos Persiapan: 30 menit
waktos Persiapan: 55 menit
Servings: ngabentuk 20 / 30 cm

kalori: 180 100 di gram

  • 2 стакана пшеничной муки – около 300-320 г
  • кубик сливочного масла – 200 г
  • hiji endog sedeng
  • 1 / 3 gula cup caster
  • teaspoons 2 baking powder
  • ciwit uyah
  • 3 крема-абрикосовое без сахара – 3 x порошок budyniowy 35 г саше
  • 4 sendok gula
  • 3,5 стакана молока – 875 мл
  • 700 strawberries g

Kuring boga sagelas volume 250 ml.
Pikeun frying jajan kuring dipaké wangun ukuran 20 / 30 cm.

Shortbread adonan kalayan pudding na strawberries mangrupakeun salah sahiji pies nu ngan kudu Panggang di tengah hujan keur strawberries. Ambeu oily of muih, gandeng ku ambu strawberry Anggang kedah dosa. Ngan hiji hal pikeun ngarojong rasa yen sakumna anggota kulawarga dikumpulkeun di dapur oven wyczekując nyanghareupan ahir baking.

pastry pondok kalawan custard na strawberries, 1

Shortbread adonan kalayan pudding na strawberries

Dina mangkok, nempatkeun 2 cangkir tipung. Meureun eta tortowa tepung atanapi polos tipe tipung. 500. Anjeun tiasa make campuran tipung gandum jeung krupczatką biasa. Kadé tepung geus ditimbang jumlahna leuwih 320 gram. Dina mangkok, tuang ogé mangrupa ciwit uyah, 2 sendok baking powder sarta gula caster. Tambahkeun henteu leuwih ti satengah gelas gula. Kuring méré, sakumaha aturan, 1 / 3 250 ml beaker.

Ngajalankeun salah sahiji endog jeung tambahkeun hiji kenop tina mantega. Kawas hiji endog, sarta minyak bisa sasari langsung ti kulkas. Kuring motong minyak sorangan salajengna kana batu, ieu gampang knead adonan.

pastry pondok kalawan custard na strawberries, 2

Jajan wyrabiaj leungeun atawa mixer listrik jeung hook adonan pikeun rapuh. Kuring salawasna shortbread adonan jang nyieun di leungeun-Na. Coba mun ngalakukeun eta gancang. Dina awal eta bisa sigana anu adonan teuing leupas, tapi dina prosés rubbing minyak kudu disambungkeun dina lapisan padet.

Lamun ditambahkeun teuing tepung, sarta tétéla yén adonan teu nyambung ka balon anu nyarankeun nambahkeun hiji séndok cai és atawa séndok datar tina haseum krim 18%. Ditilik adonan jadi dua bagian anu ngagunakeun péso dina nisbah 3: 5. Ieu potongan leutik bungkus di bungkus plastik sarta tempat di freezer nu. Dina ieu bagian tina adonan baris crumble, nu geus ancur di adonan ngan méméh roasting. Kalolobaan test oge mungkus di foil jeung nempatkeun dina kulkas salila sajam.

pastry pondok kalawan custard na strawberries, 3

Saatos salah jam dipiceun adonan ti kulkas. The kapang handap iklas kertas baking. Pihak teu perlu lubricated jeung sia maca. keureut jajan cut ti ketebalan ngeunaan 5-7 wykładaj mm sarta handap formulir. Ieu cara pisan gancang jeung gampang nyieun handap shortcrust pastry kalawan strawberries na pudding. Di tungtung, tetep adonan kalayan ramo Anjeun di sambungan tempat. jajan bisa salajengna align jeung tukang sendok hiji.

Loading ...

pastry pondok kalawan custard na strawberries, 4

Ngabentuk adonan, nempatkeun eta dina oven, preheated mun 190 derajat. Pilih rak sentral panas luhureun / handap. Handap podpiekaj sangkan dina 10 menit. Sanggeus waktu ieu, anjeun bisa langsung nyabut formulir ti oven.

pastry pondok kalawan custard na strawberries, 5

Salila persiapan handap handap, atawa saméméhna lamun adonan geus diteundeun dina kulkas, masak pudding nu. Dina rondelka tuang tilu gelas susu jeung tuang opat sendok gula. Atur daya rata-rata tina burner nu.

В стакан налейте оставшееся молоко – около 125 мл и засыпьте почти весь порошок budyniowy. Из третьей упаковки порошка budyniowego без сахара odsyp в небольшой миске 2 плоские столовые ложки. Этот порошок используется потом для oprószenia клубники. Молоко в стакане тщательно перемешать с порошком пудинг и влить в почти кипящего молока в кастрюле. Уменьшите мощность горелки и сразу же начинайте перемешивать все ложкой или били палками. хлорид натрия. Сначала появятся комки, однако с каждой минутой пудинг будет делать и более гладкий. После момента легкой bulgonienia пудинга, его можно отставить в сторону горелки. Кисель должен быть густой.

pastry pondok kalawan custard na strawberries, 6

Ngumbah strawberries jeung cabut stalk. Bungbuahan, anduk kertas garing, potong buah leutik. buah strawberry oprósz bubuk pudding, nu kungsi saméméhna geus ditunda kana mangkok leutik.

pastry pondok kalawan custard na strawberries, 7

Di handap iklas buah strawberry podpieczony dicampur bubuk pudding. Handap jajan bisa jadi masih haneut.

pastry pondok kalawan custard na strawberries, 8

Ditunda strawberries pudding. pudding nu ogé bisa jadi masih haneut. Coba ngeusian rohangan antara potongan pudding strawberry. Pudding merata leuwih sakabéh beungeut.

Leupaskeun sapotong cake nu kungsi saméméhna geus disimpen dina freezer jeung rub aranjeunna dina grater kalawan panon kandel. Grated pai shortbread iklas merata leuwih sakabéh beungeut cake, pudding.

pastry pondok kalawan custard na strawberries, 9

Ngabentuk adonan, nempatkeun eta dina oven, preheated kana gelar 180, dina rak tengah. Pilih Élmu sarta Téknik up / handap sarta Panggang jajan salila sahenteuna 45 menit, tapi teu leuwih panjang batan 55 menit. Crumble oke mun Blush.

Saatos baking, geura piceun bentuk mungkin tina oven.

pastry pondok kalawan custard na strawberries, 10

Shortbread adonan kalayan pudding na strawberries bisa didahar masih haneut. Ieu kedah kitu, reckon jeung kanyataan yén saeutik harder, teras motong aranjeunna. I do, kumaha oge, biasana mah ngahakan cake ieu masih haneut, sabab rasa nikmat jeung pangeusi bisa jeung teu hayang antosan wae panjang.

Sanggeus cooling, adonan bisa obkroić péso dina saban gigir jeung ngaleupaskeun diri formulir flanks. Jajan saméméh porsi anjeun tiasa Sprinkle jeung gula tipung ditambahkeun. Adonan Shortbread sok disimpen dina tempat tiis.
Bon appetit!

(Total pintonan: Time 221, 1 kunjungan per poé)

Loading ...

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *