tatuazhe në një vajzë në të gjithë trupin

Tatuazhe të bukura për vajzat e bukura të Amerikës dhe Rusisë

Disa njerëz besojnë se një tatuazh i bukur është një metodë arti e vetë-shprehjes, një amulet ose thjesht bukuri. Të tjerë, nga ana tjetër, argumentojnë se personi i cili e ka mbushur tatuazhin nuk e respekton dhe e ndot trupin e tij. Sot tatuazhet janë bërë mjaft të popullarizuara veçanërisht në Amerikë, si në mesin e të rinjve, dhe midis vajzave të bukura dhe jo shumë të reja.tatuazhe në një vajzë në të gjithë trupin

Ne kryer një eksperiment dhe një sondazh të vogël mostër mes njerëzve për të njohur se si ata në fakt lidhen me këto vizatime në një trup femër.

Vini re se ka një ndarje në pamje, duke përfshirë në mesin e grave të reja: disa besojnë vërtetë se kjo është defiantly shëmtuar, të tjerë - në fakt ajo është sexy dhe e bukur.

Shembull tatuazhe nga një sallon i shtrenjtë Hollywood.

Tatuazhe të bukura për vajzat e bukura të Amerikës dhe Rusisë dhe tatuazhe të bukura për gratë

A është kurioz për ju që të gjeni rezultatet e studimit?

Për dashamirët e tatuazheve, fatkeqësisht, nuk është një lajm i mirë. Dhe për shembull, shumica e burrave krahasojnë tatuazhin e një gruaje me një grua të re me sjellje të lehtë. Si do të ishte e shëndoshë rëndomtë dhe të lodhur, por një krahasim i ngjashëm është ndoshta ende një kohë të gjatë do të jetë në mendjet e pasuesve të seksit mashkull, por për fat të mirë kryesisht në Rusi dhe fqinj vendet e pazhvilluara.

Pothuajse të gjithë besojnë se një tatuazh ende mund të "miratohet", ndërsa një grua është e re. Dhe zonja në epokën e tatuazhit duket e pakuptimtë dhe jo sipas moshës. Për shembull, ekziston ky koncept, si "tattoo to face". Kjo do të thotë, në të vërtetë, se skica duhet të jetë në harmoni me pamjen, mënyrën dhe sjelljen e vajzës.

shembuj tatuazhet e pasuksesshme.

vajzat america dhe tatuazhet e tyre
1: Pozitiv

Burrat konfirmojnë në biseda se tatuazhi është theksuar nga seksualiteti i vajzës. Një tatuazh i bukur dhe i përshtatshëm shtrëngon imagjinatën e njeriut dhe shkakton shumë lëvdata. Disa njerëz janë elementarë në ekstazë, nga vizatimet e mëdha në trupin e vajzës dhe e konsiderojnë këtë si art të vërtetë. (Sipas studimeve tona, një numër i madh i të rinjve nga ky grup kishte 1 ose një numër të tatuazheve).tatuazhe në një vajzë në Rusi

2: Vlera dhe hapësira përmbajnë kuptimin

Një numër i madh djemsh në pyetjen nëse ata pëlqejnë tatuazhet për vajzat, përgjigjen: kjo varet nga vëllimi dhe vendndodhja e tatuazhit.

Dhe për shembull vlera: për këtë, për të tërhequr një djalë të ri, tatuazhi duhet të jetë i vëllimeve të vogla. Për shembull, që nga dragoi i zjarrtë në të gjithë këmbën ose mbrapa, sesa çdo tjetër duhet menjëherë të braktiset.

hapësira sexy për aplikimin e tatuazheve, versione mashkullore:

kyçin e këmbës
dorë
këmbë
kofshët

Fshatarët thonë, në të vërtetë, se një tatuazh i madh është sigurisht pa shije dhe pamja e pabarabartë në trupin e vajzës. Për çfarë, më shumë se "vizatimet" e 2-së, njeriu mesatar, sipas sondazhit tonë të mostrës, nuk do të jetë në gjendje të durojë.
3: indiferenca e pakushtëzuar

Ka burra që nuk kujdesen për tatuazhet për vajzën, a ka ndonjë tatuazh të saj dhe çfarë shumash e kështu me radhë. Ata nuk e konsiderojnë një tatuazh një markë, një zbukurim sexy, as një teknikë për vetë-shprehje. Të gjitha pyetjet janë përgjigjur: "në varësi se ku dhe me kë". Natyrisht, në rast se kjo, një tatuazh në një vend të pasuksesshëm, atëherë vizatimi mund të shkaktojë censurë duke përfshirë edhe ato.tatuazh të grave

Burrat mendojnë për tatuazhet?
Pronari i sallonit të biçikletave:

"Vajzat e Tatu që më pëlqejnë. Një trup femëror i tatuazhuar ruan njëfarë fshehtësie dhe charms elementare. Këto fotografi tregojnë për një grua të re louder than veshje, make-up, dhe kështu me radhë. Tattoos me kuptim dhe teknikë të përsosur të performancës i japin personit tipare personale. Unë, përsëris, për mua në tatuazhe të grave, tema kryesore do të jetë tonaliteti sexy ".
sipërmarrës:

"Tatuazhet femërore janë nganjëherë elegante dhe të përshtatshme, por nganjëherë shumë të padobishme ose, edhe më keq, bëhen me një dorë të padiskutueshme. Unë nuk kam një përgjigje të gatshme ndaj pyetjes që njerëzit po mendojnë për tatuazhet e grave, sepse çdo rast është individual. "
Shitësi i mishit:

"Trupi dhe natyra e zonjës së bukur nuk ka nevojë për" ornamente të përjetshme ". Tattoos në gratë e reja më bëjnë të marr një refuzim të vendosur dhe të pamposhtur. Unë nuk e di pse të tatuoj një vajzë, sepse skica që bëhet për jetën, me një periudhë bëhet e parëndësishme dhe e bezdis gjithë jetën. Një trup i bukur femër është i patëmetë për mua, dhe tatuazhi vetëm pre çdo gjë. "

Ka edhe shumë mendime rreth tatuazheve të burrave, por do ta mbulojmë këtë temë në çështje të tjera.

Më i mençuri është përgjigjja: në rast se një djalë e do të dashurën e tij, ai do ta marrë atë me një tatuazh dhe pa.
Tjetra, një përzgjedhje e vajzave të bukura me tatuazhe të bukur në të gjithë trupin.

Kur bukuria dhe tatuazhet ndërthuren (24 Photos)

Tatuazhe të bukura për vajzat e bukura të Amerikës (24 Photos)
Tatuazhe të bukura për vajzat e bukura të Amerikës (24 Photos)
Tatuazhe të bukura për vajzat e bukura të Amerikës (24 Photos)
tatuazhe (24 Photos)
Tatuazhe të bukura për vajzat e bukura të Amerikës (24 Photos)
Tatuazhe të bukura për vajzat e bukura të Amerikës (24 Photos)
Tatuazhe të bukura për vajzat e bukura të Amerikës (24 Photos)
Tatuazhe të bukura për vajzat e bukura të Amerikës (24 Photos)
Quand la beauté Tatuazhe të bukura për vajzat e bukura të Amerikës (24 Photos)
Quand la beauté Tatuazhe të bukura për vajzat e bukura të Amerikës (24 Photos)
Tatuazhe të bukura për vajzat e bukura të Amerikës (24 Photos)
Tatuazhe të bukura për vajzat e bukura të Amerikës (24 Photos)
Tatuazhe të bukura për vajzat e bukura të Amerikës (24 Photos)
Tatuazhe të bukura për vajzat e bukura të Amerikës (24 Photos)
Tatuazhe të bukura për vajzat e bukura të Amerikës (24 Photos)
Tatuazhe të bukura për vajzat e bukura të Amerikës (24 Photos)
Tatuazhe të bukura për vajzat e bukura të Amerikës (24 Photos)
Tatuazhe të bukura për vajzat e bukura të Amerikës (24 Photos)
Tatuazhe të bukura për vajzat e bukura të Amerikës (24 Photos)
Kur bukuria dhe tatuazhet ndërthuren (24 Photos)
vajzë e tatuazhuar
Tatuazhe të bukura për gratë e bukura amerikane (24 Photos)
Jemma Lucy dhe Alicia Summers në Bikini për të larë makinën në Mançester 0 (2)
(Totali i shikimeve: 826 Koha, vizitat 3 në ditë)

Përhapeni dashurinë

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *