para dhe bukuri

Kult i pasurisë tashmë është i mërzitur (repost maksimal)

Përshëndetje, CRAZY HIEN! Është koha për një histori interesante, pasi herë pas here është e lehtë të flasësh lehtë. Dhe ka mundësi, duke përfshirë të sjellë diçka për shoqërinë përreth rreth nesh.

si të bëni një milion dollarë
Një milioner i suksesshëm.

Pra ... Unë jam shumë i zemëruar me kultin e fatit, pasurisë dhe histerisë së rrjetit në lidhje me këtë. Dhe unë jam mjaft i keq për ata që kanë nënshtruar këtë histeri, pa e kuptuar atë, në fakt, se pala rrokullisje e figurës me një çift i qeshur, në të cilat është shkruar në lidhje me milion e parë për të 30 vjet dhe vetë-zhvillimit - kjo është erë e keqe. E zakonshme kjo erë e keqe, nga e cila ndalojnë të gjitha hundët.

Unë do të jap disa shembuj që kanë mundësinë të detyrohen të mendojnë për njerëzit që ankohen për jetën dhe mjedisin e tyre, që gjoja nuk gatujnë asgjë, zhvillohen apo hedhin mbi kokë. Dhe është e mundur të jesh që mund të kuptosh, në të vërtetë, lumturia së bashku me mjetet e adhurojnë heshtjen dhe ku ka një britmë të madhe, nuk ka para të tilla në një bollëk të caktuar.

Маша уже полгода болит по предлогу нищей, сероватой и убогой жизни, тыча собственному молодому человеку в клюв фото тридцатилетней пары, у которой, будто бы, есть всё. Под «всем» предполагаются ухмылки на лице, рассказы о том, как круто владеть личным бизнесом и на тему путешествия в Таиланд, куда же без них.

Маше невдомёк, собственно что у пары есть трудности в облике систематических измен супруга, бизнес навевает от силы двести тыс. руб. Таиланд — не граница желаний и не показатель больших фуроров, а чета лишь только не так давно приобрела личное жильё, до сего 7 лет прожив с родственниками. Маше 20 лет, её молодой человек снимает жилплощадь в центре мегаполиса, приобретает ей презенты, насыщает и надевает. Да, без роскоши, но ни чем не хуже какого-либо другого человека. Для нашего мегаполиса они — средний класс. А эти Маши как правило вообщем трудятся за десять-двенадцать тыс. и живут с мамами. Но Маше надо что-то большее. Лучше напрямик в данный момент. Вследствие того собственно что под изящной фоткой пары написано, собственно что до 30 надо поспеть заработать миллион, дозволять для себя отпуск, когда захочется, существовать в большущий жилплощади и поедать морепродукты в самом известном заведении мегаполиса. Я пару принимаю во внимание непосредственно, ассоциация с ней утеряна, вследствие того собственно, что надзор за обманом во имя изящного рисунка с периодом утомляет.

Duke u ngarkuar ...

Ирина еще не так давно промышляла делами маникюрными на квартире. Но попала под замес и также стала состоятельным человеком за пару месяцев. В её воображениях. Сотки молодых женщин из нашего мегаполиса также желают быть обеспеченными. Отчего Ирина ни разу не фотографируется у себя жилища и вчера была в средней кофейне на бизнес-ланче со средним чеком триста древесных, сфотографировав невеселую лапшу? Вследствие того собственно, что она снимает простецкую квартирку и лишь только обучается наваривать, но уже стала гуру для находящихся вокруг и выдаёт желанное за действительное. А я была у неё на маникюре. И мне видится, им бы она заработала в разы более, с возможностью открытия собственного офиса или же в том числе и салона.

Unë në fakt donte të thosha. Mos u mundoni të hidheni më lart se koka juaj dhe mos besoni gjithçka, në fakt, çfarë po raportohet në rrjet. Në rast se ndonjë nga keni pasur mundësi nga komoditetin e shtëpisë në vlim milionë rubla, askush nuk do të kishte punuar tregtarët, derëtarët, sekretarë dhe punëtorët mjekësore. Për shkak të faktit se ajo do të jetë e mundur që të enden nëpër dyqane, të shkojnë në Tajlandë lakmuar, mbështetur në shtrat, dhe nga koha në kohë për të transferuar fonde për të financuar krijimin e bots që kanë punuar për ju.

Arritja është e mundur, pajtohem. Por, në këtë pikë, faza e këtij histerisë, unë shoh rreth tij një numër mjaft i njerëzve të torturuar, krahasoni veten me ilustrim dhe përfundoi në nivelin fizik për të ndëshkuar veten për të vërtetë se jeta e tyre nuk janë ende duket si një që ju tregojmë disa të vetëshpallur të pasur njerëz.

Fëmijë, jetoni këtu dhe në këtë moment. Jeta vetjake. Triumfi - është që të arrini diçka që ju provoni, me të vërtetë duke u përpjekur. Dikush ëndërron ngrijë një mjek të mirë dhe duke u bërë ata të arritur zhurmë, duke përfshirë edhe në rastin e pagës do të jetë më pak se dyzet mijë., One do të arrijë një zhurmë duke studiuar japoneze, për shkak të faktit se vetëm kjo ishte ëndrra e tij për të gjithë të triumfit - është që të kemi një familje të madhe, edhe pse jo luksoze, por të shëndoshë dhe miqësore. Dhe për dikë tjetër, paratë e matin suksesin. Vetëm atëherë këto të fundit zakonisht mësojnë dhe punojnë, dhe nuk bëjnë repost me citate motivuese. Por ju aktualisht nuk vdes për suksesin, dhe se, në fakt, ju keni për të ndarë nxit shoqërinë, e cila vendosi slukavit pretenduar veten që jeton me qejf dhe shikoni për veten e tyre për të kënaqur publikun egon personale.

Në ndërkohë, natyrisht është e mërzitshme. Dëgjoni sbe. Mendoni për atë që dëshironi, vetëm ju, jo gruan tuaj të çmendur, shokët apo ndonjë lloj njerëzish luksoz atje.
P. s.

У роскошных, кстати, не принято демонстрировать достояние в сети . Во имя защищенности, естественности и богатства.

(Totali i shikimeve: 1,260 Koha, vizitat 1 në ditë)

Duke u ngarkuar ...

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *