"Schaduwmicrofoon in de anus"

Sergei Naumchik schreef een politiek nekralyog volgens Nikolai Dzemyantsi, waar ik twee belangrijke zinnen voor mezelf lees: "Ik heb geen gemeenheid gedaan" en "Ik was niet volgens de normen van de oratorische vaardigheden". Zonder deze kenmerken te onthullen, lijkt het beeld van het voormalige hoofd van de Hoge Raad onvolledig voor mij.

De eerste zin voor de laatste 25-jaren voor een Wit-Russische topambtenaar is zo onkarakteristiek geworden dat velen zich afvragen: kan een politicus helemaal geen fouten maken? Vooral politiek, zeggen ze, is een smerige zaak.

Ik herinner me de affiches, waarmee aan het begin van de 1990 gewone mensen massaal protesteerden. "Dementeus - de dood van onze kinderen!" - dit is voor het verbergen van de gevolgen van de ramp in Tsjernobyl, dan de andere dan-leider Malofeev zal de geschiedenis ingaan. Ambtenaren hebben weinig invloed op wat ze in de geschiedenis blijven. Zoals Sergey Naumchik indirect beweert, verbergde Dementeau de waarheid over Tsjernobyl niet.

Een andere poster van de rally's, absoluut proletarisch: "Stem niet voor Dementey hij eieren eet, en we zweten!" En had weinig te maken met de werkelijkheid. Immers, de voorzitter van het parlement behoorde tot de Sovjet-plyayady en feest bazen die in het huishouden plan "in het rood" en bescheidenheid die neadekvatnasttsі bereikte leefde. Ik bedoel zowel de kleding als het meubilair van de woning en die smerige "dachas". Tenzij het rantsoen in de tsekoskim bufetse dit "schrokken" zou kunnen ondersteunen. Waarschijnlijk, het hoge bereik is anders, maar als een buurman in het trappenhuis Dementey, ik vroeg me af met zijn bescheidenheid. En trouwens, beleefdheid. Een ander kenmerk van de officier, die we de gewoonte volledig verloren - die je niet verwacht van hem te raken of agressie, waarvoor vandaag proberen om de zeer drobnachynnaga ment negeren.

In zijn plyayadze Wit-Russische Sovjet nomenklatura was Dementey niet de kalyarytnym karakter alleen vanwege zijn oratorische vaardigheden of nemaysterstvu. In die zin is het te vergelijken met de Russische premier Chernomyrdin. In Wit-Rusland waren dergelijke mensen, voor wie aforismen of "aforismen" werden geschreven, niet meer. De stille, zwijgende Malofeev sprak weinig. Een slimme prater Sokolov, onder vasmіpavyarhovyh svіnarnіkaў, herinnerde zich een "filologische" incident. Op een bepaald bijeenkomst in Brest, dan is het hoofd van het veld Efrem Sokolov opgemerkt boven het podium citaat van Maxim Gorky's "Man - het klinkt goed" en eiste naar de voorkant van het woord "Soviet" af te maken.

Aforismen Speaker Zon Dementey de "Shasta microfoon" en afgevaardigden, die "lang in de anus geweest", vertelt met een glimlach, en de spreker - zoniet als enige personage onder de toenmalige nomenclatuur management, waarover we kunnen zeggen iets grappigs, maar omdat positieve .

De krant "Svoboda" in 1991-m vereeuwigde sommige Dzemyantseev-woorden voor geschiedenis:

De meningen in de blogs geven de mening van de auteurs zelf weer en weerspiegelen niet noodzakelijk de redactionele positie.

svaboda.org

(Totaal aantal keer bekeken: 252 Tijd, 1 bezoeken per dag)

Verspreid de liefde

Gerelateerde berichten 2X:

De getuige in de "REB-zaak", die tijdens de ondervraging in het vervoer van geld bekende, weigerde in de rechtszaal te getuigen
Op de tweede dag van het proces blijven de leiders van de REP-vakbond Gennady Fedynich en Igor Komlik de getuigen ondervragen. Getuige Nikolai Gerasimenko vertelde voor de rechtbank dat ...
Waarom ik de perssecretaris van Loekashenka geloof
De perssecretaris van het hoofd van Wit-Rusland, Natalia Eismont, belde berichten van een aantal massamedia dat Alexander Loekashenko in het ziekenhuis was opgenomen met een beroerte, "complete onzin", en persoonlijk heb ik haar gezegd ...
"Nezigar" - is dit serieus? Wat dit kanaal over Wit-Rusland schreef en wat lijkt te kloppen
Het Russische anonieme Telegram-kanaal liet op 30 juli weten dat Alexander Loekashenko naar verluidt een beroerte heeft gehad en dat hij 3-graad van dyenabet heeft. Het perskantoor van Lukashenka is ...
"In het geval van een vacature voor het kantoor van president." Wie zal Loekashenka vervangen door de grondwet?
Een aantal buitenlandse media verspreidden informatie die Alexander Loekashenko een beroerte had. De woordvoerster Natalia Eismont zei tegen Freedom dat dit volstrekte onzin was. Volgens Natalia Eismont, ...
Loekashenka verscheen in de informatieruimte na geruchten over een "beroerte"
Alexander Loekashenko ontving het rapport van de voorzitter van het uitvoerend comité van de Oblast van Minsk, Anatoly Ichachanka. Volgens BelTA besprak de vergadering de voortgang van de oogstcampagne in de regio, de ontwikkeling van ...

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *