Trump en Merkel ontmoeten elkaar van aangezicht tot aangezicht

President Donald Trump en de Duitse kanselier Angela Merkel ontmoet in de marge van de NAVO-top in Brussel om te onderhandelen van aangezicht tot aangezicht. Dit gebeurde slechts een paar uur na Trump Duitsland kritiek omdat de defensie-uitgaven en beschuldigde de Bondsrepubliek Duitsland dat het "palonnіtsay Rusland" omwille van zijn energie-afhankelijkheid van Moskou.

Na de bijeenkomst van 11 juli, vertelde Trump aan verslaggevers dat hij de kosten van defensie van Duitsland en de Nord Stream-2-gaspijpleiding met Rusland aanraakte. Trump drong er ook op aan dat hij "zeer goede" betrekkingen had met de Duitse bondskanselier. Merkel benadrukte dat ze handels- en migratievraagstukken met Trump besprak en dat ze uitkijkt naar toekomstige onderhandelingen met de Amerikaanse president, omdat "we partners zijn".

Aan het begin van de tweedaagse NAVO-top Trump in een confronterende geest, zeggende dat Duitsland een transactie aangaat op de gasleiding - "hen te beschermen tegen Rusland" "Nord Stream 2" met Rusland waard "miljarden dollars" en verwacht dat de Verenigde Staten om Acute gedachtenwisseling vond plaats tijdens een ontbijt met de NAVO-secretaris-generaal Jens Stoltenberg ochtend 11 juli.

Emanyuel Macron en Donald Trump, juli 11 2018
Emmanuel Macron en Donald Trump, 11 juli 2018

Gesprekken over tête-à-tête tussen Amerikaanse en Franse presidenten Trump en Emanuel Macron vonden ook plaats. Na de gesprekken tussen de twee leiders, werd aan Macron gevraagd of hij het eens was met Trump's mening dat Duitsland een 'Russische palonitor' was geworden. De Franse president zei nee.

Tegelijkertijd zei Trump zelf tijdens een ontmoeting met de Marcon dat hij het "een grote eer vond om lid te zijn" van een Franse collega.

svaboda.org

(Totaal aantal keer bekeken: 316 Tijd, 2 bezoeken per dag)

Verspreid de liefde

Gerelateerde berichten 2X:

De getuige in de "REB-zaak", die tijdens de ondervraging in het vervoer van geld bekende, weigerde in de rechtszaal te getuigen
Op de tweede dag van het proces blijven de leiders van de REP-vakbond Gennady Fedynich en Igor Komlik de getuigen ondervragen. Getuige Nikolai Gerasimenko vertelde voor de rechtbank dat ...
Waarom ik de perssecretaris van Loekashenka geloof
De perssecretaris van het hoofd van Wit-Rusland, Natalia Eismont, belde berichten van een aantal massamedia dat Alexander Loekashenko in het ziekenhuis was opgenomen met een beroerte, "complete onzin", en persoonlijk heb ik haar gezegd ...
"Nezigar" - is dit serieus? Wat dit kanaal over Wit-Rusland schreef en wat lijkt te kloppen
Het Russische anonieme Telegram-kanaal liet op 30 juli weten dat Alexander Loekashenko naar verluidt een beroerte heeft gehad en dat hij 3-graad van dyenabet heeft. Het perskantoor van Lukashenka is ...
"In het geval van een vacature voor het kantoor van president." Wie zal Loekashenka vervangen door de grondwet?
Een aantal buitenlandse media verspreidden informatie die Alexander Loekashenko een beroerte had. De woordvoerster Natalia Eismont zei tegen Freedom dat dit volstrekte onzin was. Volgens Natalia Eismont, ...
Loekashenka verscheen in de informatieruimte na geruchten over een "beroerte"
Alexander Loekashenko ontving het rapport van de voorzitter van het uitvoerend comité van de Oblast van Minsk, Anatoly Ichachanka. Volgens BelTA besprak de vergadering de voortgang van de oogstcampagne in de regio, de ontwikkeling van ...

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *