De president van Litouwen verwijst naar "from zasyatsarogai" vóór de ontmoeting van Poetin en Trump na de top met Kim Jong-Eun

De Litouwse president Dalia Grybauskaite gaf commentaar op de komende top tussen de presidenten van Rusland en de Verenigde Staten.

"We nemen deze ontmoeting met Zasyarogai. Natuurlijk zijn we voorzichtig. We zagen een ontmoeting met Noord-Korea en de resultaten waren, laten we zeggen, onduidelijk ", zei ze.

Meeting Donald Trump en Kim Jong-un 12 2018 juni
Ontmoeting met Donald Trump en Kim Jong-un 12 juni 2018

Tegelijkertijd, zei ze, zullen de VS de sancties tegen Rusland niet afschaffen, omdat 'Amerika trouw is aan zijn positie tegenover de agressors over de hele wereld'.

De leiders van de Verenigde Staten en Rusland ontmoeten elkaar op 16 juli in Finland. Volgens de Amerikaanse president Donald Trump staat op de agenda Oekraïne, Raw en inmenging in Amerikaanse verkiezingen, waarin het Witte Huis het Kremlin de schuld geeft.

Donald Trump en Vladimir Poetin ontmoetten elkaar tweemaal op internationale toppen en spraken minstens acht keer aan de telefoon. Een aparte ontmoeting tussen de presidenten van Rusland en de Verenigde Staten had echter niet de tijd van annexatie van de Krim in 2014.

27 Juni, de Amerikaanse National Security Adviser John Bolton ontmoette in Moskou met de Russische president Vladimir Poetin. Aan het begin van de bijeenkomst zei Poetin dat Moskou "nooit geprobeerd had Washington te confronteren" en stelde voor "stappen te bespreken om de betrekkingen tussen de twee landen te herstellen." Volgens Poetin, geleid door Russische media, geeft het bezoek van Bolton aan Moskou "hoop" dat de partijen in staat zullen zijn om de eerste stappen te zetten "om de relaties in volledig formaat te herstellen."

svaboda.org

(Totaal aantal keer bekeken: 311 Tijd, 1 bezoeken per dag)

Verspreid de liefde

Gerelateerde berichten 2X:

De getuige in de "REB-zaak", die tijdens de ondervraging in het vervoer van geld bekende, weigerde in de rechtszaal te getuigen
Op de tweede dag van het proces blijven de leiders van de REP-vakbond Gennady Fedynich en Igor Komlik de getuigen ondervragen. Getuige Nikolai Gerasimenko vertelde voor de rechtbank dat ...
Waarom ik de perssecretaris van Loekashenka geloof
De perssecretaris van het hoofd van Wit-Rusland, Natalia Eismont, belde berichten van een aantal massamedia dat Alexander Loekashenko in het ziekenhuis was opgenomen met een beroerte, "complete onzin", en persoonlijk heb ik haar gezegd ...
"Nezigar" - is dit serieus? Wat dit kanaal over Wit-Rusland schreef en wat lijkt te kloppen
Het Russische anonieme Telegram-kanaal liet op 30 juli weten dat Alexander Loekashenko naar verluidt een beroerte heeft gehad en dat hij 3-graad van dyenabet heeft. Het perskantoor van Lukashenka is ...
"In het geval van een vacature voor het kantoor van president." Wie zal Loekashenka vervangen door de grondwet?
Een aantal buitenlandse media verspreidden informatie die Alexander Loekashenko een beroerte had. De woordvoerster Natalia Eismont zei tegen Freedom dat dit volstrekte onzin was. Volgens Natalia Eismont, ...
Loekashenka verscheen in de informatieruimte na geruchten over een "beroerte"
Alexander Loekashenko ontving het rapport van de voorzitter van het uitvoerend comité van de Oblast van Minsk, Anatoly Ichachanka. Volgens BelTA besprak de vergadering de voortgang van de oogstcampagne in de regio, de ontwikkeling van ...

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *