De Brit, die overleefde na de onsuccesvol vergiftigde "Novice", levert bewijs

Drie overleefden, en één zagiblaya: tot nu toe het aantal slachtoffers van de giftige substantie "Nieuwkomer" in het Britse graafschap Ўiltshyr.

Vanwege het feit dat de persoon die vergiftigd "Rookie» 30 juni rond kwam, kan de politie een doorbraak in het onderzoek tevergeefs vergiftigde Sergey en Julia Skrypaloў dat geleden meer voorgedaan dan 4 maanden en is de oorzaak van een scherpe verslechtering van de Russisch-Britse relaties.

10 van juli in het district ziekenhuis Solsbery weer bij bewustzijn 45-jarige inwoner van het nabijgelegen stadje Eymsbery Charles Rowley, die volgens het Britse Ministerie van Defensie van het chemisch laboratorium experts Portal Daўn vergiftigd is "novice". Rowley en zijn metgezel Don Sturgess werd meegenomen naar het ziekenhuis flauwvallen 30 juni. 29 juni ze beiden in Solsbery, waar Sturgess in gostelі voor daklozen woonden, maar brachten de nacht door in de nabijgelegen stad Eymsbery in Rowley appartement. Sturgess gestorven, niet meer bewust, 9 juli.

De politie blokkeerde de straat in Salisbury, waar een gastenverblijf is voor de daklozen, de laatst bekende woning van Don Strage. Volgens de BBC en Sky News hebben politiemannen al kort met Rowley gesproken. Terwijl Scotland Yard officieel niet kan bevestigen dat Rowley en Strage het slachtoffer waren van dezelfde 'novice' die Sergei en Julia Skripali waren.

Sergey en Julia violisten
Sergey en Julia violisten

Volgens het hoofd van de antiterrorisme-eenheid MVD UK Neil Bass basisversie zonder succes vergiftigd Charles Rowley en Don Sturgess is het feit dat zij het slachtoffer van accidentele blootstelling waren naar de "nieuwkomers" die in Solsbery of zijn omgeving bleef na de aanval op Srypaloў. Paar kon de inhoud van het geneesmiddel te nemen (ongeveer Rowley bekend dat hij werd behandeld voor heroïneverslaving).

9 juli, de minister van Defensie van Groot-Brittannië Gývin Wiljamson direct hij beschuldigde Russische autoriteiten in de betrokkenheid bij het incident in Amesbury:

"De realiteit is dat Rusland het Britse land heeft aangevallen, wat heeft geleid tot de dood van een Britse burger."

Voorzitter van het Federatiecomité van de Raad voor Defensie en Veiligheid Victor Bondarev noemde de beschuldiging "absurd", en het hoofd van de Russische delegatie bij de Organisatie voor het verbod op chemische wapens (OPCW) Георгий Каламанаў genoemd rapport-Brittannië', welk werk wordt gedaan in het lab Portal Daўn, en leg uit waarom het land 'te lopen' giftige stoffen "(Portal Daўn laboratorium is ook in Ўіltshyr County voor 10 kilometer van Solsbery en op dezelfde afstand van Eymsbery ).

Chemisch Laboratorium van het ministerie van Defensie om de portal-oude
Chemisch laboratorium van het Ministerie van Defensie van Groot-Brittannië in Portan-Dhan

Russische wetenschapper Vladimir Oleў, een van de makers van de "Novice" говоритDeze garantie voor de veiligheid van de mensen in Solsbery gebied zal moeilijk zijn, zelfs als de politie in staat om te bepalen waar en hoe vergiftigd Charles Rowley en Don Sturgess zal zijn: volgens hem, "bladwijzers" dodelijke stof voorbereid op de moord op Sergei en Julia Skrypaloў, kunnen er meerdere zijn en een Brits echtpaar kon tegen het lijf loopt een van hen.

svaboda.org

(Totaal aantal keer bekeken: 293 Tijd, 1 bezoeken per dag)

Verspreid de liefde

Gerelateerde berichten 2X:

De getuige in de "REB-zaak", die tijdens de ondervraging in het vervoer van geld bekende, weigerde in de rechtszaal te getuigen
Op de tweede dag van het proces blijven de leiders van de REP-vakbond Gennady Fedynich en Igor Komlik de getuigen ondervragen. Getuige Nikolai Gerasimenko vertelde voor de rechtbank dat ...
Waarom ik de perssecretaris van Loekashenka geloof
De perssecretaris van het hoofd van Wit-Rusland, Natalia Eismont, belde berichten van een aantal massamedia dat Alexander Loekashenko in het ziekenhuis was opgenomen met een beroerte, "complete onzin", en persoonlijk heb ik haar gezegd ...
"Nezigar" - is dit serieus? Wat dit kanaal over Wit-Rusland schreef en wat lijkt te kloppen
Het Russische anonieme Telegram-kanaal liet op 30 juli weten dat Alexander Loekashenko naar verluidt een beroerte heeft gehad en dat hij 3-graad van dyenabet heeft. Het perskantoor van Lukashenka is ...
"In het geval van een vacature voor het kantoor van president." Wie zal Loekashenka vervangen door de grondwet?
Een aantal buitenlandse media verspreidden informatie die Alexander Loekashenko een beroerte had. De woordvoerster Natalia Eismont zei tegen Freedom dat dit volstrekte onzin was. Volgens Natalia Eismont, ...
Loekashenka verscheen in de informatieruimte na geruchten over een "beroerte"
Alexander Loekashenko ontving het rapport van de voorzitter van het uitvoerend comité van de Oblast van Minsk, Anatoly Ichachanka. Volgens BelTA besprak de vergadering de voortgang van de oogstcampagne in de regio, de ontwikkeling van ...

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *