We transformeren oude jeans in modebroeken: 35-ideeën

We transformeren oude jeans in modebroeken: 35-ideeën

Kopen voor ons is bijna net zo moeilijk als het vinden van een perfecte jeans. Sommigen van hen zijn niet hoog genoeg; anderen zijn te laag. En waarom wordt alles wat we hebben gezien onfatsoenlijk kortaf afgesloten? We vonden het veel gemakkelijker om het heft in eigen handen, want de zomer is te kort om het te verspillen aan het zoeken mooie short.Sdelay een korte broek van je dromen, kunt u beginnen met de jeans die je kunt laten en die je leuk vindt. Misschien zijn deze jeans met een silhouet dat je nooit hield (het is een schande, want we de grote Maria condo zou zeggen, alles wat je nodig hebt, moet verleiden en vreugde). In ieder geval, zodra vindt u de jeans die je kunt uitknippen deze grote shorts. Hier zijn enkele tientallen voorbeelden van de transformatie van de jeans in shorts.

We transformeren oude jeans in modebroeken: 38-ideeën

Oude jeans transformeren in modebroeken: ideeën voor 35-foto's

We transformeren oude jeans in modieuze, mooie shorts: 35-ideeën

 hoe shorts te naaienwe maken korte broeken  hoe shorts te trekken

Mode shorts met een overdreven en ingetogen topkorte broek

shorts met applique mooie damesshorts

Interessante ontwerpideeën voor fans om alles met eigen handen te maken. In het gedeelte "Ontwerp" vindt u interessante voorbeelden van handwerken (niet te verwarren met masturbatie) en de vervaardiging van kleding en interieurartikelen. Een groot aantal foto's laat de meest veeleisende lezers niet onverschillig voor meesterlijk vervaardigde designerdingen. Andere delen van onze site zijn niet minder interessant, vooral de sectie met betrekking tot paparazzi. Abonneer en laat reacties achter.

(Totaal aantal keer bekeken: 1,391 Tijd, 2 bezoeken per dag)

Verspreid de liefde

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *