geld en schoonheid

De cultus van rijkdom is al verveeld (de maximale repost)

Hallo, CRAZY HIEN! Het is tijd voor een interessant verhaal, omdat het soms gemakkelijk is om gemakkelijk uit te spreken. En heeft de mogelijkheid, inclusief om iets naar de omringende samenleving om ons heen te brengen.

hoe je een miljoen dollar kunt verdienen
Een succesvolle miljonair.

Dus ... ik ben erg boos over de cultus van geluk, rijkdom en netwerkhysterie hierover. En ik ben heel jammer voor degenen die zijn bezweken aan deze hysterie, zonder het te beseffen, in feite, dat de keerzijde van de figuur met een lachende paar op grond waarvan zij de eerste miljoen is geschreven om jaar en zelfontplooiing 30 - het is de stank. Gewoon deze stank, van waaruit alle neuzen stoppen.

Ik zal een paar voorbeelden geven die de mogelijkheid hebben om gedwongen te worden te denken aan mensen die klagen over het leven en hun omgeving, die naar verluidt niets kookt, zich ontwikkelt of boven het hoofd springt. En het is mogelijk om te zijn dat je in feite kunt begrijpen dat gelukzaligheid samen met de middelen dol is op stilte, en waar er een luide kreet is, er is geen dergelijk geld in een bepaalde overvloed.

Masha is zes maanden ziek geweest onder het mom van een arm, grijs en ellendig leven, haar eigen jongeman in de bek priemend van een foto van een dertig jaar oud echtpaar dat blijkbaar alles heeft. Met 'alle' worden veronderstelde grijns op het gezicht verondersteld, verhalen over hoe cool een eigen bedrijf te hebben en over het reizen naar Thailand, waar zonder hen.

Masha weet het niet, het paar heeft het echt moeilijk in de vorm van systematisch verraad van de echtgenoot, het bedrijf werpt tweehonderdduizend roebel van de macht. Thailand - is niet het limiet van verlangens en niet een indicator van grote furore, en het paar heeft pas onlangs een persoonlijk huis verworven, omdat ze al zo lang bij familieleden voor 7 hebben gewoond. Masha 20 jaar, schiet haar jongeman de leefruimte in het centrum van de metropool, verkrijgt cadeaus, sates en trekt aan. Ja, zonder luxe, maar niet erger dan welke andere persoon ook. Voor onze metropool zijn ze middenklasse. En deze Masha werken over het algemeen in het algemeen voor tien tot twaalfduizend en leven bij hun moeders. Maar Masha heeft iets meer nodig. Beter eenvoudig op dit moment. Als gevolg van het feit dat een paar elegante foto is geschreven, in feite is het noodzakelijk om tot 30 blijven maken een miljoen, om zichzelf te maken een vakantie wanneer u maar wilt te bestaan ​​in een grote grote leefruimte en zeevruchten eten in de meest beroemde instelling van de metropool. Ik durf te wedden kennis te nemen rechtstreeks naar haar vereniging is verloren, te wijten aan het feit dat het toezicht op de misleiding in de naam van een elegante figuur met een periode vermoeiend.

Irina heeft nog niet zo lang geleden gehandeld met manicure in het appartement. Maar ik raakte in de war en werd ook een paar maanden een rijk persoon. In haar verbeelding. Honderden jonge vrouwen uit onze metropool willen ook worden voorzien. Waarom Irina nooit gefotografeerd in zijn huis en was in het midden van de coffeeshop gisteren voor een zakelijke lunch met een gemiddelde controle van driehonderd bomen, gefotografeerd ongelukkig noodles? Vanwege het feit dat het duurt prostetski plat en alleen getraind las, maar heeft al een goeroe voor degenen die rond en geeft wishful thinking geworden. En ik was op haar manicure. En ik zie, ze zouden het vele malen hebben verdiend, met de mogelijkheid om hun eigen kantoor of zelfs een salon te openen.

Ik wilde het eigenlijk zeggen. Probeer niet hoger dan je hoofd te springen en te stoppen met alles te geloven, in feite, wat er op het net wordt gemeld. In het geval als iemand van jullie de gelegenheid gehad vanuit het comfort van thuis miljoen roebel koken, zou niemand handelaren, portiers, secretaresses en medische hulpverleners hebben gewerkt. Vanwege het feit dat het mogelijk om te dwalen door de winkels, ga dan naar de felbegeerde Thailand zou zijn, leunen op de bank, en van tijd tot tijd om geld over te dragen aan de totstandkoming van bots die hebben gewerkt voor u te financieren.

Bereik is mogelijk, daar ben ik het mee eens. Maar op dit punt, het stadium van deze hysterie, zie ik om hem heen een flink aantal van gemartelde mensen, vergelijk jezelf met illustratie en eindigde op het fysieke niveau om mezelf te straffen voor eigenlijk dat hun leven nog steeds niet ziet eruit als degene die u tonen enkele zelfverklaarde rijk mensen.

Kinderen, woon hier en op dit moment. Eigen leven. Triumph - is om iets te bereiken dat je zelf probeert, echt proberen. Iemand droomt bevriezen een goede arts en steeds te bereiken furore, ook in het geval van de beloning zal minder dan veertigduizend., Men zal furore te bereiken door het bestuderen van de Japanse, te wijten aan het feit dat alleen deze was zijn droom voor iedereen triomf - is om een ​​enorm gezin te hebben, ook al is het niet luxueus, maar wel degelijk en vriendelijk. En voor iemand anders heeft geld succes gemeten. Alleen dan leren en werken de laatstgenoemden, en maken ze geen repost met motiverende citaten. Maar je nog geen hunkeren naar succes, en dat, eigenlijk, je moet driften samenleving, die slukavit alsof zelf die luxe leeft en op zoek naar zichzelf aan het publiek te behagen het persoonlijke ego besloten te delen.

In de tussentijd is het natuurlijk saai. Luister naar de sbe. Denk aan wat je wilt, alleen jij, niet je gekke vrouw, maatjes of een soort luxe mensen daar.
P. s.

Trouwens, het is niet gebruikelijk voor luxe degenen om hun rijkdom in het netwerk te tonen. In de naam van veiligheid, natuurlijkheid en rijkdom.

(Totaal aantal keer bekeken: 900 Tijd, 1 bezoeken per dag)

Verspreid de liefde

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *