We naaien een zomersarafan: interessante ideeën van 32

We naaien een zomersarafan: interessante ideeën van 32

Sarafan was altijd kleren voor de zomer. Op zich is deze outfit gemaakt van lichte stof, versierd met een patroon dat je aan dergelijke kleding kunt toevoegen, bijvoorbeeld een riem. Om de schoonheid van de figuur te benadrukken. Hoe een zomer sarafan te naaien op een professionele steekproef.We naaien een zomer sarafan: 32 interessante foto-ideeën
Stapsgewijze aanbeveling om een ​​gemakkelijke zomerjurk te maken.

We naaien een zomersarafan: interessante ideeën van 32 2

sarafan

We naaien een zomer sarafan met onze eigen handen: interessante ideeën van 32Je hebt een doek nodig. Het kan een atlas, een chintz of een cambric zijn. U hebt 2,5-meters nodig (breedte 90 cm). Papier voor het maken van tekeningen. Op papier, draag de top van de sarafan, dat wil zeggen, het patroon, observeer de parameters en knip vervolgens de details uit van A, B en C (elke twee).
Deze items zijn riemen voor een zomerjurk. We hebben een trapezium (2 stuks) uitgesneden. Lengte van ongeveer 1 meter. Onderste voetstuk 90, zie De bovenkant van de trapezium zal anders zijn. Voor het dorsale deel is het gelijk aan de breedte van de rug met een rand van 2 cm, maar het voorste deel is gelijk aan de helft van de omtrek van de borstkas met een stap van 6 centimeter. Vergeet de naden niet, laat 1 van alle kanten zien.
Met behulp van een lange lijn verdelen we het bovenste gedeelte van de achterkant van de sarafan, we nemen het ter grootte van het coquette. We hebben twee delen van de coquette van binnenuit getrokken.
Vóór de sarafan moet je aan beide kanten een paar lekke banden maken. De afstand vanaf het midden (detail B) is 5 cm. Hun diepte moet zodanig zijn dat de bovenkant van het voorpaneel samenvalt met de breedte van de rand van de coquette (voorkant). We naaien het voorste gedeelte van de coquette met het grootste deel van de sarafan. We effenen het verkregen en scheiden de naden aan de voorkant van de coquette, waarbij 0,1 wordt ingesprongen, zie. We voegen de naden van de zijkant samen. De verbinding moet van boven naar beneden worden gestart. Strijk en vergelijk de lengte. We naaien een zoom met een inkeping van 2 cm. Vouw de stukjes doormidden, draai de lange kant naar binnen en we spreiden het langs beide zijden langs de lange zijde. We markeren de plaatsen waar de riemen worden geplaatst en plaatsen deze. We plaatsen ze tussen de rug en de voorkant van het juk. Fixeer en distribueer ingesprongen 0,1, zie Dit is alles! Een lichte zomerjurk is klaar! Het is gemakkelijk om een ​​sarafan-jurk te naaien. De stof voor hem kiest een lichte "adem", zodat zelfs in de heetste dagen van de zomer in uw zomerjurk comfortabel zal zijn. De lengte die u zelf kunt kiezen. En zelfs een zonnejurk kan volgens de gepresenteerde tekeningen op de vloer worden genaaid, het is voldoende om de lengte van de zonnejurk te vergroten.

Interessante ontwerpideeën voor fans om alles met eigen handen te maken. In het gedeelte "Ontwerp" vindt u interessante voorbeelden van handwerken (niet te verwarren met masturbatie) en de vervaardiging van kleding en interieurartikelen. Een groot aantal foto's laat de meest veeleisende lezers niet onverschillig voor meesterlijk vervaardigde designerdingen. Andere delen van onze site zijn niet minder interessant, vooral de sectie met betrekking tot paparazzi. Abonneer en laat reacties achter.

(Totaal aantal keer bekeken: 1,513 Tijd, 1 bezoeken per dag)

Verspreid de liefde

4 reacties

 1. Wat gebeurt er, ik ben nieuw hier op, ik kwam een ​​foto tegen, maar vond dat ze heel nuttig waren, en
  heeft me geholpen de ladingen op de badjassen te begrijpen. Ik hoop bij te dragen een bijdrage aan mij en bezoek mijn site met jurken www /////.

 2. Nuttige informatie. Gelukkig heb ik per ongeluk uw site via de zoekmachine gevonden en ik ben verbaasd dat deze loting niet eerder is gebeurd! Ik heb het aan mijn bladwijzers toegevoegd.

 3. Hallo, ik controleer regelmatig je nieuwe materialen. Je schrijfstijl is geweldig, ga door met dit goede werk!
  Hallo, ik controleer regelmatig je nieuwe dingen. Jouw tekst
  stijl is geweldig, ga zo door met het goede werk!

 4. Je lijkt mijn gedachten te lezen! Het lijkt erop dat je zoveel weet hierover,
  alsof je een boek hebt geschreven of zoiets. Ik denk dat je het kunt doen
  met wat foto's om het bericht iets naar de dames te brengen, maar in plaats daarvan
  dit is een geweldige blog. Fntastic lezen.
  Ik kom zeker terug.

  Ik zal zeker terugkomen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *