Невообичаена стриптиза од балерината Мади Спаркл (видео)

Оваа балерина прави неверојатно нешто на пол! Меди Спаркл, носител на титулата Мис на пол танц Австралија 2014. Своите концерти на Меди Спарк докажуваат дека танцувањето на пол не е апсолутно никаква работа. Оваа жена е професионален стриптист и господар на сопствен бизнис!

Maddy Sparkl слика
Меди Спаркл

GIF имиџ од обуките

Мади Спаркл во шестата
Меди Спаркл во тренинг
Меди Спаркл
Професионална стриптиза од Мади Спаркл

Погледнете го видеото и бидете сигурни дека сè не е толку едноставно.

(Вкупно прегледи: 1,279 Време, 1 посети на ден)

Ширете љубов

2 коментари

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *