"Mikrofon Shadow ing anus"

Sergei Naumchik nulis politik нэкралёг miturut Nikolai Dzemyantsi, ing ngendi aku maca rong kalimat penting kanggo aku dhewe: "Aku ora nglakoni kesenengan" lan "Aku ora ana ing standar skill pidato". Tanpa nyatakake fitur kasebut, gambar mantan kepala Dewan Tertinggi katon ora lengkap.

Kalimat pertama kanggo taun 25 pungkasan kanggo pejabat top Belarus iku wis dadi uncharacteristic banget sing akeh sing takon piyambak: bisa politisi ora nindakake salah ing kabeh? Utamané politik, padha ngomong, minangka bisnis reged.

Aku ngelingi poster, sing nalika awal 1990, wong biasa tindak protes sacara massal. "Dementeus - pati anak-anak kita!" - iki kanggo ngilangi akibat saka bilai Chernobyl, tinimbang pemimpin liya Malofeev sing bakal teka ing sajarah. Pejabat ora duwe pangaruh apa sing tetep ana ing sajarah. Minangka Sergey Naumchik sacara ora langsung ngakoni, Dementeau ora ndhelikake bebener babagan Chernobyl.

Pengirim liyane saka acara-acara kasebut, cukup proletar: "Aja milih Dementei, dheweke mangan kaviar, lan kita ngetokake!" Uga ora kalah karo kenyataan. Sawise kabeh, Speaker Parlemen dadi anggota patrofungsional saka pimpinan Soviet lan partai, sing urip kanthi cara "minus" lan ora duwe cukup. Maksudku yaiku sandhangan lan perabotan omah lan sing "dachas". Kajaba yen jatah bufetse tsekoskim bisa ndhukung iki "mangan". Mbokmenawa, nomenclature dhuwur beda, nanging minangka pepadhamu Dementei ing lawang, aku mung kesengsem karo sedhihane. Lan, kanthi cara, sopan santun. Liyane fitur saka pejabat, kang kita rampung ilang pakulinan - ora nyana saka wong ngengingi utawa agresi, kanggo kang dina iki nyoba kanggo nglirwakake Fashion banget drobnachynnaga.

Ing tarian tatanan Soviet ing taun 1989, Dementei ora dadi karakter sing paling karismatik, amarga amarga kemampuan utawa fiksi ilmiahé. Ing pangertèn iki, bisa dibandhingake karo perdana menteri Rusia Chernomyrdin. Ing Belarus, wong-wong kaya, sing wis ditulis kanthi aphorism utawa "aphorism", ora ana maneh. Ing njero irunge Malofeev ora bisa ngomong apa-apa. A talker nimble Sokolov, saliyane svnіnarnykaў vasimpavarkhovy, eling dening "philological" kedadean. Ing sawetara patemon ing Brest, lan kepala lapangan Efrem Sokolov nyatet ndhuwur petik tataran saka Maxim Gorky kang "Man - muni apik" lan nuntut rampung ngarep tembung "Soviet".

Aphorisms Speaker Sun Dementey ing "Cenang mikropon" lan deputi, sing "dawa ing anus" mengeti karo eseman, lan speaker - yen ora mung karakter antarane Manajemen banjur-tata jeneng, bab kang kita bisa ngomong soko lucu, nanging amarga positif .

Koran "Svoboda" ing 1991-m mbatalake sawetara tembung Dzemyantseev kanggo sajarah:

Panemu sing ditulis ing blog ngirimake pendapat saka penulis lan ora kudu nggambarake posisi editor.

svaboda.org

(Total views: 252 Wektu, 1 kunjungan saben dina)

Nyebar katresnan

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *