Vladimir Berezhkov dadi direktur Federasi Hoki Es

Vladimir Berezhkov diangkat dadi direktur olahraga anyar Federasi Hoki Belarusia (FBB), nyerat Tribuna.com.

Vladimir Berezhkov minangka salah sawijining pangadeg lan editor-in-chief (1995-2014) saka koran olahraga pisanan "Pressball" ing Belarus, ing 2014-2015 - manajer umum saka klub hoki "Dynamo-Minsk".

Nganti Februari Berezhkov melu proyèk Internet ing dewan redaksi "Soviet Belarus" lan mundur sawise Alexander Lukashenko ditunjuk pemimpin anyar media sing dimiliki negara. Sawise pembubaran Berezhkov ngandika Merdika sing ora ngerti apa sing bakal dilakoni sabanjure.

Manajemen klub hoki "Dynamo-Minsk" rampung kanggo kasus pidana Berezhkov. Ing wulan Agustus 2015 Berezhkov wis ditahan lan diselehake ing pusat tahanan Minsk № 1 ing basis pratelan saka embezzling dhuwit saka klub hoki. Ing April 2016 Berezhkov dirilis saka ditahan, ing Juli taun sing padha kasus pidana marang dheweke iki mungkasi.

Kepemimpinan federasi wis diganti sawise kalah ing Kejuaraan Dunia

Direktur olahraga sadurungé yaiku FBB Vladislav Klochkov, alasan pemecahnya ora disebut.

Gennady Savilov
Gennady Savilov

Mantan ketua FBB Semen Shapiro 28 Jun diajukake ing pensiun. Dheweke diganti dening pamain hoki saka tim nasional Belarus Gennady SavilovSing saiki main kanggo tim saka Presiden Belarus lan hockey klub MTM ( "Donya Motors abot." FHB Konferensi swantun mutusaké dening voting. Sawisé Pemilu unanimous minangka Presiden FHB Savilov bilih prioritas pisanan kanggo Federasi bakal bali saka tim Belarusian ing divisi elit .

Ing World Hockey Championship ing 2018, tim nasional ing Belarusia awalé ninggalake elit donya. Departemen ing tim nasional Belarus ing divisi kapisan kedadeyan pisanan ing 15 taun.

Sajrone turnamen kasebut ana substitusi saka pelatih kepala timnas Belarus sawise kalah saka tim Prancis diubah Spesialis Kanada Dave Lewis. Asistenipun Sergey Pushkov ora bisa utawa ora bisa kanggo nggayuh pemain kasebut, ora ana pesaing sing tau ngrasa perlawanan Belarus.

svaboda.org

(Total views: 198 Wektu, 1 kunjungan saben dina)

Nyebar katresnan

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *