Pengusaha Belarusia yakin yen bisnis lan komunikasi luwih penting tinimbang pendidikan

Kanggo dadi sugih, miturut perwakilan bisnis cilik lan menengah, luwih perlu praddpremalntsy, bisnis bisnis, komunikasi. Kurang luwih bab - pendidikan, bakat, sopan santun.

Pusat Institut Privatisasi lan Manajemen ngumumake asil sinau babagan bisnis cilik lan menengah: apa sing wis owah sawise krisis, apa orientasi nilai ing bisnis.

Pendukung réformasi pasar wis dadi luwih akeh tinimbang pendukung regulasi negara (78% vs. 17%) - iki kesimpulan sing ditampa dening peneliti IPM. Ing taun-taun pungkasan, bisnis cilik lan menengah wis dikembangake kanthi luwih cepet tinimbang ekonomi sacara sakabèhané. Silihan wis dadi luwih terjangkau kanggo perwakilan bisnis cilik lan menengah.

Nanging, ing taun kapindho, ana tingkat kepuasan karo tingkat kualifikasi, pendidikan karyawan. Personil dadi sumber sing langka.

Ing wektu sing padha, peneliti IPM, nganalisa asil survey saka wakil 405 saka bisnis cilik lan menengah, teka ing sawetara kesimpulan paradoks. Pitakonan iki ditampa: "Kualitas apa sing perlu kanggo dadi sugih ing Belarus?"

Ing wiwitan - pradpremalnasts, bisnis pegangan (71, 6%).

Ing liya - kasedhiya pranala sing dibutuhake (52,3%).

Kapasitas kerja kaping tiga (51,6%).

Papat iku pikiran (45,2).

Ing kaping lima - luck, luck (38,6).

Lan mung 26,6% saka responden percaya yen pendidikan perlu kanggo entuk kabungahan.

Apa sing dibutuhake yaiku bakat, kesopanan, malah kurang.

6,1% saka responden percaya: supaya dadi sugih, sampeyan kudu laku jina.

Dasledytsa Daria Urban. Photo Paul Berasneva
Dasledytsa Daria Urban. Photo Paul Berasneva

"Nilai-nilai iku basis sing kabeh kegiatan didhasarake. We are nyadari apa nilai sing kita duwe prioritas, kita milih vektor kegiatan kita.

Kita weruh manawa bisnis milih sambungan sing bener. Kajaba iku, tambah akeh kondisi ekonomi perusahaan, luwih akeh wong milih sambungan kasebut. Sing luwih nyenengake babagan ekonomi perusahaan, pengusaha kurang milih hubungan - padha milih kepraktisan, pendidikan, pikiran.

Wong-wong sing luwih sukses, luwih seneng, luwih milih faktor moral, "ujare peneliti Daria Urban.

svaboda.org

(Total views: 317 Wektu, 2 kunjungan saben dina)

Nyebar katresnan

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *