Trump lan Merkel ketemu pasuryan

Presiden Donald Trump lan Jerman Kanselir Angela Merkel ketemu ing sela-sela puncak NATO ing Brussels kanggo rembugan pasuryan kanggo ngadhepi. Iki kedaden mung sawetara jam sawise The ngritik Jerman kanggo mbuwang nimbali boten cecek lan dituntut Republik Federal Jerman sing wis "palonnіtsay Rusia" amarga gumantung energi ing Moscow.

Ngandika sawise rapat ing Juli 11, The marang Reporters sing wungu pitakonan ing mbuwang nimbali Jerman lan pipo gas "Nord Stream - 2» karo Rusia. Trump uga nyatakaké yèn dhèwèké nduwèni hubungan "apik" karo Kanselir Jerman. Merkel ditekan rembagan perdagangan lan migrasi karo Trump lan dheweke wis looking nerusake kanggo rembugan mangsa karo presiden US, amarga "kita partners."

Ing awal puncak rong dina NATO The digawe ing roh confrontational, matur sing Jerman lumebu menyang transaksi ing pipo gas - ". Nglindhungi saka Rusia" "Nord Stream 2" karo Rusia worth "milyar dolar" lan ngarepake Amerika Serikat kanggo Sawijining pamikiran sing akut ditindakake sajrone sarapan karo Sekjen NATO Jens Stoltenberg ing esuk 11 Juli.

Emanyuel Macron lan Donald Trump, Juli 11 2018
Emmanuel Macron lan Donald Trump, 11 Juli 2018

Wicara ing tete-tete antarane presiden AS lan Prancis Trump lan Emanuel Macron uga njupuk Panggonan. Sawise pembicaraan antarane loro pemimpin, Macron ditakoni manawa dheweke setuju karo pendapat Trump sing Jerman wis dadi "palonitor Rusia". Presiden Prancis ora ngomong.

Ing wektu sing padha Trump dhéwé ing rapat karo Marcon kandha yen dheweke minangka "penghormatan gedhe kanggo awake dhewe dadi anggota" saka kolega Perancis.

svaboda.org

(Total views: 314 Wektu, 1 kunjungan saben dina)

Nyebar katresnan

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *