Britania, sing selamat sakwise "Apik" ora kasil, menehi bukti

Telung sing lestari, lan siji zagiblaya: kaya saiki jumlah korban zat beracun "Pendatang Baru" ing kabupaten Britania saka Ўiltshyr.

Amarga kasunyatan sing wong sing poisoned "anyar» 30 Juni teka watara, polisi bisa nggawe temonan ing diselidiki gagal poisoned Sergey lan Julia Skrypaloў sing dumadi luwih saka 4 months ago lan sabab saka aggravation cetha saka Rusian hubungan-Inggris.

10 Juli ing rumah sakit distrik Solsbery regained eling penduduk 45-lawas saka kutha toko Eymsbery Charles Rowley, sing, miturut UK Mentri Pertahanan ahli kimia Portal Daўn poisoned iku "anyar". Rowley lan kanca-kancane Don Sturgess digawa menyang rumah sakit kanggo pitung wulan 30. 29 Juni padha loro ing Solsbery ngendi Sturgess urip ing gostelі kanggo nampung para korban, nanging nginep ing Eymsbery kutha toko ing apartemen Rowley. Sturgess seda, ora bisa mlebu nalar, 9 July.

Polisi mblokir jalanan ing Salisbury, sing ana omah panggungan kanggo wong sing ora duwe omah, panggonan paling tuwa Don Strage. Miturut BBC lan Sky News, petugas kepolisian wis ngomong kanthi singkat karo Rowley. Nalika Skotlandia Yard ora bisa ngonfirmasi kanthi resmi yen Rowley lan Strage padha dadi korban "Novice" sing padha Sergei lan Julia Skripali.

Sergey lan Julia violinists
Sergey lan Julia violinists

Miturut kepala unit counterterrorism MVD UK Neil Bass versi dhasar gagal poisoned Charles Rowley lan Don Sturgess punika kasunyatan sing padha korban cahya sengaja menyang "newcomers" sing manggon ing Solsbery utawa sacedhake sawise anggempur ing Srypaloў. Pasangan kasebut bisa njupuk substansi kanggo tamba (Rowley mangerténi yen dheweke diobati kanggo kecanduan heroin).

9 July, Sekretaris Pertahanan Inggris Gavin Williamson langsung nyalahke Panguwasa Rusia ing keterlibatan ing kedadeyan ing Amesbury:

"Kasunyatane, Rusia wis nyerang tanah Britania, sing nyebabake mati warga Inggris."

Ketua Komite Dewan Pertahanan lan Keamanan Victor Bondarev disebut tuduhan "absurd", lan kepala delegasi Rusia kanggo Organisasi Larangan Senjata Kimia (OPCW) Basa Jawa disebut laporan Britain ', apa karya lagi rampung ing Lab Portal Daўn, lan nerangake apa negara "lumaku" kimia beracun "(Portal Daўn laboratorium uga ing Ўіltshyr County kanggo 10 kilometer saka Solsbery lan ing kadohan padha saka Eymsbery ).

Kimia Laboratorium Mentri Pertahanan kanggo Warta-lawas
Laboratorium kimia Departemen Pertahanan Inggris ing Portan-Dhan

Ilmuwan Rusia Vladimir Oleў, salah sawijining panyipta saka "Novice" ngandikanjamin sing safety wong ing wilayah Solsbery bakal angel, sanajan polisi bakal bisa nemtokake endi lan carane poisoned Charles Rowley lan Don Sturgess: miturut marang, "tetenger" inti agawe disiapake kanggo pamejahan Sergei lan Julia Skrypaloў, bisa uga ana saperangan , lan pasangan Inggris bisa kesandhung ing salah sijine.

svaboda.org

(Total views: 287 Wektu, 1 kunjungan saben dina)

Nyebar katresnan

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *