Ariana Grande-she BEREMENNA?!

Rumor babagan novel Ariana Grande lan Pete Davison njanjeni jagad kabeh. Media nandheske suasana romantis, kaya film, laporan babagan ngenani Ariana. Apa benere? Yen pasangan wis ngenteni bayi? Penyanyi dhewe mangsuli.

Ariana Grande nikah!

Pasangan kasebut mutusake ora kanggo ndhelikake sesambungan kasebut, kanthi alasan yen urip banget cendhak kanggo game ... Sawise ngumumake engagement - saiki informan misterius ngandhakake yen Ariana lagi ngandhut. Jaringan mung mbledhosake komentar!


Aku serius, sampeyan bakal duwe anak paling ayu ing donya!

- nulis penggemar.


Ya, mesthi, nanging ... sethitik mengko!

- wangsulane Ariana Grande.

Ariana banjur ngumumake yen ing sawetara taun dheweke bakal siap, saiki dheweke kepengin fokus ing liyane.

(Total views: 791 Wektu, 1 kunjungan saben dina)

Nyebar katresnan

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *