Kita ndilat jins lawas dadi celana fashion: 35 gagasan

Kita ndilat jins lawas dadi celana fashion: 35 gagasan

Tuku kanggo kita meh minangka angel minangka nemokake pasangan jins sampurna. Sawetara wong ora dhuwur cukup; liyane banget kurang. Lan apa sababe kabeh sing wis katon katon ora pati cepet? Kita nemokake cara sing luwih gampang kanggo ngowahi perkara ing tangan kita dhewe, amarga musim panas cendhak banget kanggo nggolekna nggoleki celana cendhak sing enak. Nggawe dhewe celana cendhak, sampeyan bisa mulai karo jins sing bisa dadi bagian lan sampeyan seneng. Mungkin jins iki nganggo siluet sing ora tau disenengi (yaiku rasa isin, kaya Maria Kondo gedhe ngomong, kabeh sing perlu sampeyan kudu nggodha lan nggawa kabungahan). Ing kasus apa wae, sanalika sampeyan nemokake jins iki, sampeyan bisa ngetokake celonone sing apik banget. Kene ana telung jinis conto ngowahi jins dadi celana pendek.

Kita ndilat jins lawas dadi celana fashion: 38 gagasan

Ngubah jeans lawas dadi celana fashion: 35 gagasan foto

Kita ndilat jins lawas dadi celana sing éndah modern: 35 gagasan

 carane ngapusi celana pendekkita nggawe celana pendek  carane nggambar celana

Celana pendek fashion karo ndhuwur ndhuwur lan understatedcelana pendek

celana pendek karo applique celana pendek wanita cantik

Gagasan desain menarik kanggo para penggemar nggawe kabeh kanthi tangan dhewe. Ing bagian "Desain" sampeyan bakal nemokake conto menarik saka karya jarum (ora bakal bingung karo masturbasi) lan ngasilake barang-barang lan interior. Sebagéyan gedhé potret ora bakal ninggalaké pembaca sing paling mbebayani sadhar marang barang-barang desainer. Bagian liyane situs kita ora kurang menarik, utamane bagean sing terkait karo paparazzi. Langganan lan ninggalake komentar.

(Total views: 1,391 Wektu, 2 kunjungan saben dina)

Nyebar katresnan

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *