Diet bintang paling bodoh

Kanggo ngilangi bobot, kita bisa maneka warna kurban. Kita nolak kentang, kita ngirim cookie menyang basket. We count kalori, kita racun dhewe karo roti lapis.

Jennifer Lopez Aku nggunakake diet iki ....

Kabeh ok anggere kita sesambungan karo lemah. Luwih elek, nalika kita ilang dheweke lan supaya dheweke bisa mbujuk bodho, lan sok-sok malah mbebayani, diet.

Lintang-lintang sing ana ing titik kasebut minangka kegilaan dietary. Siji aktris nglangi saben potongan panganan 13 sadurunge ngelak. Liyane metabolisme stimulates dening ngombe cuka.

Marilyn Monroe migunakake diet jeruk bali, sing dadi modhèl ing wektu kuwi. Ing tengah abad pungkasan, ana "hobi" kanggo ngonsumsi setengah woh sadurunge saben dinane.

Nutritionists pratelan yen jeruk bali ngandung enzim sing nyepetake metabolisme.

diet apik

Megan Fox Aku mangan sup kanggo ngilangi bobot.
Nalika dheweke kepengin ngetokake bobot kanggo peran, dheweke pindhah menyang diet sing adhedhasar sup. Dheweke mangan sup iki enem kali dina.

Sup kecut rendah kalori uga diuretik, mbenakake mancur banyu.

Megan Fox lan diet dheweke
Megan Fox

Liyane, diet saik uga digunakake Christina Aguilleroi.

Lintang iki diwenehi ... karo kembang. Werna warna dina pitung dina ngidini dheweke mung siji kembang. Contone, ana Christina mung mangan kembang putih, Selasa - abang, Rebo - ijo lan sateruse.

agilera

Miturut gosip, Rene Zellweger ilang bobot, mangan panganan sing ora ngandhut banyu. Ora ngerti kabutuhan ing kabar iki. Dheweke bubar nyatakake yen aktris ana ing diet macrobiotik. Mangan iwak, beras, sayuran.

Iki muni mesthi luwih apik.

minangka Renee Zellweger ilang bobot,
Rene Zellweger

Apa maneh lintang-lintang bodho sing ngilangi bobote? Deleng ing galeri, Mung, monggo - ora njupuk conto saka wong-wong mau.

Apa sampeyan seneng karo artikel iki? Sijine seneng lan tambah menyang jaringan sosial. Minangka bonus "Top wanita sing paling ayu lan misuwur. Kita nyusun daftar 23 wanita paling ayu ing donya. Sanajan, aja lali yen ana kaendahan rohani lan luwih penting tinimbang daya tarik fisik wae. Iki cahya sing cetha liwat sampeyan, lan iki kepribadian sampeyan. Punika daftar iki apik wanita sing nyambut gawe kanthi cepet kanggo nyedhaki panggonan sing padha ngadeg ngadeg saiki.

1. Scarlett Johansson

Scarlett Johansson foto
Scarlett Johansson

Ulang taun: 22 November 1984 Papan lair: Manhattan, New York, Amerika Serikat Dhuwur: 1,6 m Profesi: Aktris Scarlett Johansson yaiku aktris, model lan penyanyi saka Amérika Sarékat. Minangka bocah, dheweke miwiti karir akting dheweke. Film "Lost in Translation" karo Bill Murray minangka peran terobosan dheweke. ScarJo pancen mainake karakter 25 taun nalika umur 18. Sawetara dheweke film populer: Vicky Cristina Barcelona, ​​Lucy, Don John lan liya-liyane.

2. Deepika Padukone

Deepika Padukone photo
Deepika Padukone

Tanggal lair: 5 Januari 1986 Papan lair: Kopenhagen, Denmark Dhuwur: 1,74 m Profesi: Actress Awards lan prestasi: dheweke nampa pirang-pirang penghargaan, kalebu telung Filmfare awards Deepika Padukone Dheweke dadi salah sijine aktris mbayar paling dhuwur ing donya. Dheweke mbintangi film kayata Bajirao lan Mastani, Pique lan liya-liyane. Proyek Hollywood kawiwitan ing film aksi xXx: Return of Xander Cage in 2017. Dheweke uga duwe garis busana dhewe, lan dheweke ngedegake dana sing diarani Live Laugh Love kanggo menehi perhatian marang perawatan kesehatan ing India.

3. Blake Lively

3. Blake Lively photo
Blake Lively

Tanggal lair: 25 August 1987 Papan lair: Los Angeles, California, Amerika Serikat Dhuwur: 1,78 m Pribadi: Aktris Penghargaan lan prestasi: dheweke menangaké Teen Choice Award kanggo Best Breakthrough. Lively paling kondhang amarga perannya minangka Serena Van Der Woodsen ing serial Gossip Girl. Dheweke uga kerja ing film kayata Sisterhood of the Traveling Pants, Green Lantern, Age of Adeline and The Shallows. Dheweke nikah karo aktor Ryan Reynolds.

4. Angelina Jolie

4. Angelina Jolie photo
Angelina Jolie

Tanggal lair: 4 Juni 1975 Lair: Los Angeles, California, Amerika Serikat Dhuwur: 1,69 m Profesi: Aktor, direktur film, kemanusiaan, Duta Besar PBB Penghargaan lan prestasi: dheweke nampa Oscar, loro Aktor Layar Guild Awards lan telung Golden Globe Awards Angelina Jolie minangka aktris Hollywood paling dhuwur. Dheweke dadi populer sawise dheweke mbintangi film blockbusters Lara Croft. Dheweke uga aktif nggarap masalah hak-hak anak, hak asasi manungsa lan hak-hak wanita. Dheweke ngedegake Yayasan Jolie-Pitt, sing gegayutan karo masalah kemanusiaan ing saindenging jagad.

5. Lisa Haydon

Lisa Haydon foto
Lisa Haydon

Tanggal lair: 17 Juni 1986 Papan lair: Chennai Dhuwur: 1,78 m Profesi: model, aktris, busana desainer Lisa Haydon debut ing Bollywood ing film Aisha. Dheweké uga nampi penghargaan marang dheweke ing Ratu. Minangka modhèl, dheweke diakoni minangka gaya tanpa cidra. Dheweke melu ing minggu fashion India Wills Lifestyle.

6. Kat Dennings

Tanggal lair: 13 Juni 1986 Papan lair: Pennsylvania, Amerika Serikat Dhuwur: 1,61 m Profesi: Aktris Penghargaan lan prestasi: dheweke dicalonake kanggo macem-macem penghargaan, kayata The MTV Movie Awards kanggo Best Breakthrough, lan dheweke menangake Crystal Reel Award kanggo Best Actress. Kat Dennings debut ing film "Sex and the City" lan "HBO", lan ing sajroning karya-karyane dheweke kerja ing pirang-pirang film, kayata pembantun lawas "40 tahun", "2 Great Mother-house" , "Thor". Dheweke uga main peran ing komedi Xi-2 2 Broke Girls.

7. Dakota Johnson

Tanggal Lahir: Oktober 4 1989 Place of Birth: Austin, Texas, Amerika Serikat Dhuwur: m 1,71 Profesi: Awards Actress lan prestasi: ing 2006, dheweke nampa gelar "Miss Golden Globe" lan menang ing "Wong kang Choice" kanggo drama favorit aktris film Johnson mung sangang nalika dheweké miwiti debut pisanan. Dadi, aktris kasebut diakoni minangka Anastasia Steele ing franchise Fifty Shades. Saliyane dadi aktris, dheweke tresna marang kewan lan minangka aktivis hak asasi kewan.

8. Jourdan Dunn

Foto Jourdan Dunn
Jourdan Dunn

Tanggal Lahir: Agustus 3 1990 lair Greenford, Inggris Dhuwur: 1,8 m Pagawéyan Model Awards lan prestasi: Award Glamour kanggo inspirasi. Jourdan Dunne ditemokake dening agen model Storm legendaris, kang uga ditemokake dening Kate Moss. Wiwit kuwi, Dunn wis njupuk donya fashion kanthi badai. Dheweke melu ing acara kanggo meh saben omah fashion ing donya. Dheweke dianggep minangka salah sawijining supermodel generasi iki.

9. Emilia Clarke

Tanggal lair: 23 Oktober 1986 Papan lair: London, Inggris Dhuwur: 1,57 m Profesi: Aktris Penghargaan lan prestasi: dheweke menangaké hadiah Scream kanggo terobosan para wanita, penghargaan SFX kanggo Best Actress. Wanita ayu iki munggah ing podium amarga dheweke peran ing seri HBO Fantasy Game of Thrones. Karakteré, Danaerys Targaryen 'aka' Khaleesi 'wis éntuk popularitas ing saindhenging donya. Ing Nopember 2016, dheweke diilhami dadi wanita mimpin ing film "Star Wars".

10. Rachel McAdams

Rachel McAdams фото
Rachel McAdams

Ulang taun: 17 November 1978 Papan lair: London, Kanada Dhuwur: 1,63 m Profesi: Awards Actress lan prestasi: dheweke menangaké Bebungah Screen Actors Guild Award, Award Teen Choice Award, MTV Movie Awards kanggo temonan Best. Indah Rachel McAdams nggambarake karakter Ellie ing Laptop lan nyolong ati kita. Dheweke lunga menyang kuliah lan sinau, lan banjur kerja ing perusahaan televisi Kanada sing ana hubungane karo pembuatan film. Sawetara film kondhang dheweke yaiku "Girls Tengah", "Pramugari Wektu Pelancong", "Crashers Pernikahan" lan "Batu Keluarga".

Daftar lengkap selebritis sing apik.

(Total views: 1,117 Wektu, 2 kunjungan saben dina)

Nyebar katresnan

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *