BUSINESS LIVE: FTSE set for rise; Cineworld secures extra liquidity

AstraZeneca’s vaccine trial and Prime Minister Boris Johnson’s speech today outlining the loosening of lockdown restrictions that will happen after December 2 are both expected to send the FTSE higher today.

Cineworld Group has secured waivers for its debt covenants until June 2022 along with $450million in new loans in a deal to ride out the Covid-19 pandemic which also sees it issue equity warrants worth around 11 per cent of its share capital. 

Breakdown group the AA, which is struggling with very high debt levels, has received a £209.6million non-binding offer from private equity firms Warburg Pincus and TowerBrook Capital Partners.

Link hienalouca.com

(Total views: 1,605 Time, 1 visits per day)

  1. Вы чувствуете, что ваш образ потускнел?
    Крайне важно вернуть церковь посреди деревни, что важно на ее месте: музыка и любовь. И вернуть моему человеку его достоинство, потому что он тоже был загрязнен. Он не может сказать правду, как он это делал. Через меня мы с ним договорились. Они не принадлежат мне. Его дети поселились со своим отсутствующим отцом, далеким прошлым. Было много горечи и недоразумений. Некоторые друзья заставили меня нести ответственность за их увольнение. Но Джонни быстро перевернул страницы и не сказал, почему. Он был иногда труслив в своей жизни, потому что ему не нравился конфликт.

Leave a Reply