7 часов я установил macOS High Sierra

Hackintosha ora dianjurake kanggo sapa waé sing ora pengin lan ora bisa digandhengake dadi pondasi macOS, amarga kadhangkala ana

(Total views: 25 Time, 1 visits per day)

Leave a Reply