"Shasta mikropon di anus"

Sergey Naumchik wrote pulitik nekralyog ku Nicholas Dzemyantseі dimana kuring maca dua usulan penting: ". Teu etalonam skill oratorical" "Ulah ngalakukeun trik kotor" na Tanpa disclosing fitur ieu gambar ti urut sirah Déwan Agung sigana kuring janten lengkep.

Kalimah munggaran dina 25 taun panungtungan kanggo para pajabat luhur Belarusian janten kitu uncharacteristic yen loba anu nanyakeun téh naha éta kawijakan teu trik kotor? Beuki kawijakan, nyebutkeun hiji bisnis kotor.

Kuring ngelingan kana poster nu di Éntri massa 1990-x mimiti kana protes jalma biasa. "Dementey - pupusna barudak urang!" - ieu kanggo concealing konsékuansi tina musibah Chernobyl, ti turun di sajarah lianna lajeng kantor Malofeev. Pajabat mibanda saeutik dampak dina naon aranjeunna dina carita. Salaku langsung nyebutkeun Sergey Naumchik, ngan kabeneran Dementey ngeunaan Chernobyl teu nyumputkeun.

poster sejen tina aksi unjuk rasa, leres pisan proletarian: "Ulah milih pikeun Dementey anjeunna eats endog, sarta kami ngesang!" Jeung kagungan saeutik ngalakonan jeung kanyataanana. Barina ogé, éta spiker parlemen belonged ka Soviét plyayady sarta pihak bos anu cicing di rencana somah "dina beureum" na modesty nu ngahontal neadekvatnasttsі. Maksad abdi jeung pakean jeung hiasan imah jeung jelema resep "pondok". Éta jatah di bufetse tsekoўskіm bisa ngarojong eta "eats caviar". Sigana mah, anu rentang luhur mah béda, tapi salaku tatangga di stairwell Dementey, abdi ngan wondered kalawan modesty Na. Sarta ku jalan, budi. fitur séjén anu perwira, anu urang sagemblengna leungit kabiasaan - anjeun teu nyangka ti anjeunna nganiaya atanapi agresi, nu kiwari coba mun malire ment pisan drobnachynnaga.

Dina plyayadze nomenklatura Soviét Belarusian na Dementey ieu mah karakter kalyarytnym ngan kusabab kaahlian oratorical kasebut nemaysterstvu. Dina ieu rasa eta bisa dibandingkeun jeung Perdana Mentri Rusia Chernomyrdin. Dina Bélarus, sapertos, keur saha wrote handap aphorisms atawa "aphorisms" no langkung. Sengau rehe Malofeev spoke saeutik. A talker pinter Sokolov, diantara svіnarnіkaў vasmіpavyarhovyh, inget a "filologi" kajadian. Di sababaraha pasamoan di Brest, teras sirah lapangan Efrem Sokolov nyatet luhureun petik tahap ti Maxim Gorky urang "Man - keur disada alus" jeung nungtut nepi ka rengse hareup kecap "Soviét".

Aphorisms Speaker Sun Dementey nu "Shasta mikropon" na deputies, anu "lila geus di anus" recalls kalayan seuri, sarta spéker - lamun henteu sakumaha ukur karakter antara manajemén lajeng-tata, ngeunaan nu bisa nyebutkeun hal lucu, tapi kusabab positif .

Koran "Merdika" di 1991-m uvekavechyla Dzemyantseevy sababaraha kecap carita:

Pamanggih dinyatakeun dina blog, nepikeun pamadegan ti pangarang tur ulah merta nembongkeun pamadegan penerbit.

svaboda.org

(Total pintonan: Time 139, 1 kunjungan per poé)

Bagikeun ka babaturan anjeun. Nyebarkeun cinta nu
wartos

Kami Olga Spiridonovna Buzova dianggo di tim dina situs HienaLouca.com ditarjamahkeun tina hartosna Portugis "dubuk gélo." Ulah nanyakeun naha maranéhna milih ngaran misalna, katingal hadé ngaliwatan loka maranéhna, sugan aya anjeun bakal manggihan jawaban. Jeung rea deui béntang kawentar "Instogramma" na milu "House 2" Kuring boga nanaon. Muhun, naon anu anjeun teu bosen maén situs urang, kasampak di galeri poto kalawan paling Olga Buzova nu. poto Buzov Aya anjeun bakal manggihan loba fakta metot.

Artikel nu patali

0 Comment

Leave a Comment

e-mail anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *