Vladimir Berazhkou janten direktur ti hoki Federation És

Vladimir Berezhkova ditunjuk salaku diréktur olahraga anyar tina És hoki Federation of Bélarus (FHB), nyerat Tribuna.com.

Vladimir Berazhkou éta ko-pangadeg sareng nu sanésna dina lulugu (1995-2014) munggaran Belarusian bebas olahraga koran "Pressball" dina 2014-2015 taun - nu umum manajer di klub hoki "Dinamo-Minsk".

Dugi Pébruari Berazhkou aktipitas proyék Internet di wording tina "Sovetskaya Belorussia" na pasrah sanggeus Alexander Lukashenko diangkat huluna anyar média kaayaan. Sanggeus di PHK na Berazhkou cenah Kabebasan nu teu nyaho naon baris ngalakonan salajengna.

"Dinamo-Minsk» manajemén klub hoki leuwih kana Berezhkova hal kriminal. Dina bulan Agustus 2015 taun Berazhkou Anjeunna ditahan sarta ditempatkeun dina jumlah jail 1 Minsk dina dasar kacurigaan tina embezzling dana ti klub hoki. Dina April 2016 taun Berezhkova dileupaskeun ti dijagaan dina bulan Juli taun sami, hiji hal kriminal ngalawan anjeunna eta ieu terminated.

kapamimpinan Federation robah sanggeus eleh dina Piala Dunya

Saméméhna olahraga diréktur FHB éta Vladislav Klochkov, The alesan pikeun PHK na teu disebut.

Gennady Savilov
Gennady Savilov

Urut ketua FHB Semyon Shapiro 28 June Filed pasrah. Anjeunna diganti ku urut tim hoki di Bélarus Gennady SavilovAnu kiwari muterkeun keur tim ti Présidén Bélarus jeung klub hoki MTM ( "Dunya tina motor beurat." FHB Konférénsi unanimously mutuskeun ku sora hiji. Sanggeus pamilihan unanimous salaku Présidén FHB Savilov ngomong yén prioritas kahiji pikeun federasi éta bakal balikna tim Belarusian dina division elit .

Di hoki Championship Dunya di 2018, tim Belarusian prematurely ninggalkeun elit dunya. Miang tina timnas Belarusian dina division munggaran pikeun kahiji kalina kungsi taun 15.

Salila turnamen aya palatih sirah ngagantian of timnas Belarusian sanggeus pihak nu eleh tim Perancis éta dibereskeun mundur ahli Kanada Dave Lewis. asisten na Sergei Pushkov bisa teu atawa teu boga waktu pikeun ngahontal kaluar ka pamaén, euweuh lawan teu ngarasa lalawanan Belarusian.

svaboda.org

(Total pintonan: Time 146, 1 kunjungan per poé)

Bagikeun ka babaturan anjeun. Nyebarkeun cinta nu
wartos

Kami Olga Spiridonovna Buzova dianggo di tim dina situs HienaLouca.com ditarjamahkeun tina hartosna Portugis "dubuk gélo." Ulah nanyakeun naha maranéhna milih ngaran misalna, katingal hadé ngaliwatan loka maranéhna, sugan aya anjeun bakal manggihan jawaban. Jeung rea deui béntang kawentar "Instogramma" na milu "House 2" Kuring boga nanaon. Muhun, naon anu anjeun teu bosen maén situs urang, kasampak di galeri poto kalawan paling Olga Buzova nu. poto Buzov Aya anjeun bakal manggihan loba fakta metot.

Artikel nu patali

0 Comment

Leave a Comment

e-mail anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *