investor Ukraina confirms miang ti pabrik Orsha, dinasionalisasi di Bélarus

Zaparoskae parusahaan "Motor Sich" ngaharepkeun yén dina mangsa minggu hareup bakal tiasa satuju kana kaayaan keur mindahkeun kaayaan Belarusian stake Orsha Pesawat ngalereskeun Plant na.

  • "Perlu dipikanyaho yén presiden Bélarus Alexander Lukashenko geus pabrik Orsha, dijieun hiji pernyataan. Sumuhun, kami rék aya, sarta sacara rinci bakal sapuk dina mangsa nu bakal datang. Numutkeun hasil urang ngawartosan ", - ceuk diréktur" Motor Sich "dina urusan hubungan umum Anatoly Kid.

Dina waktu nu sarua anjeunna ngalaman Isro jeung ngajawab patarosan, nyadiakeun keur mayar tina santunan ku samping Belarusian pikeun mindahkeun investor Ukraina biasa parusahaan: ". Leuwih minggu sagalana hareup bakal dianggap"

Nepi ka ayeuna, 60% stake di pabrik belonged ka parusahaan Ukraina "Motor Sich" na 40% - parusahaan Belarusian "Systems investasi jeung inovasi", nu boga hiji pangusaha Belarusian Alexander Taman. Tapi dina tanggal 11 Alexander Lukashenko ngumumkeun nasionalisasi pausahaan.

  • Dina mangsa nganjang ka Orsha Pesawat ngalereskeun Plant Lukashenko Anjeunna nyatakeun yén "hiji ngadegna umum ti dinten hadir", kusabab "ўlasnіkaў dieu deui."
Alexander Lukashenko mangsa datangna ka JSC "Orsha Pesawat ngalereskeun Plant"
Alexander Lukashenko mangsa datangna ka JSC "Orsha Pesawat ngalereskeun Plant"

Anjeunna asup hiji supados "restorasi gawé éféktif" Orsha Pesawat ngalereskeun Plant, tapi jadi jauh eta teu acan diterbitkeun - sakumaha bakal kajadian nasionalisasiKanyahoan.

Dina Méi, penuntut Jenderal Bélarus Anjeunna dibuka hiji hal kriminal ngalawan urut direktur umum JSC "ngalereskeun Plant Orsha Pesawat" jeung pajabat pat "Motor Sich" (Ukraina).

  • "Alesan ieu nu infliction Ruksakna tutuwuhan ku pajabat dina skala badag, ogé ngaruksak penting pikeun kapentingan na", - dilaporkeun Kantor jaksa Umum urang.

sataun dina Méi ieu, presiden "Motor Sich" Vyacheslav Bohuslaev Kuring ngapung ka Bélarus keur ceramah dina ngarobah éta nyekel saham Belarusian Orsha pabrik. Sanggeus ceramah, anjeunna ngawartoskeun wartawan Ukraina yén "Motor Sich" bagian miboga kawajiban investasi "dijalankeun dina 110%" na invested dina ngembangkeun pepelakan perbaikan pesawat ngeunaan 20 juta.

  • nurutkeun Vyacheslav Boguslayev, 2017 sataun Orsha pabrik réngsé kalawan kauntungan.

Dina bulan April, a jet pribadi Vyacheslav Boguslayev, dimana presiden "Motor Sich" geus anjog di pasamoan shareholders, Abdi teu bisa ninggalkeun bandara Bolbasovo di kampung (Vitebsk wilayah), dimana pabrik anu dumasar. Mangka ieu dilaporkeun yén pesawat yak-40, dimana anjeunna anjog di Bélarus, ditahan ku samping Belarusian sangkan Boguslayev abandon klaim finansial pikeun refineries Belarusian.

Commenting dina situasi kabebasan jeung pesawat, anu diréktur "Motor Sich" dina urusan hubungan umum, Anatoly Kid ngadawuh:

  • "Pesawat The teu ditangkep. Anjeunna teu diwenangkeun ngapung. Tapi ayeuna pesawat ieu di imah jeung kami. "

svaboda.org

(Total pintonan: Time 136, 1 kunjungan per poé)

Bagikeun ka babaturan anjeun. Nyebarkeun cinta nu
wartos

Kami Olga Spiridonovna Buzova dianggo di tim dina situs HienaLouca.com ditarjamahkeun tina hartosna Portugis "dubuk gélo." Ulah nanyakeun naha maranéhna milih ngaran misalna, katingal hadé ngaliwatan loka maranéhna, sugan aya anjeun bakal manggihan jawaban. Jeung rea deui béntang kawentar "Instogramma" na milu "House 2" Kuring boga nanaon. Muhun, naon anu anjeun teu bosen maén situs urang, kasampak di galeri poto kalawan paling Olga Buzova nu. poto Buzov Aya anjeun bakal manggihan loba fakta metot.

Artikel nu patali

0 Comment

Leave a Comment

e-mail anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *