The tahanan di "kasus dokter." daftar ieu diropéa. video

Dina kasus nyiksa pajabat ti industri Podomoro pikeun leuwih 60 defendants, 37 sahijina anu ditahan, klaim Pupuhu Panitia Kaamanan Nagara Valeri Vakulchik.

Jalma aub anu boga muatan jeung suap tur ngajauhan pajeg, kaasup dina ngayakeun alat-alat jeung ubar di inflated di% harga 60-100.

KGB ngomong yén ampir sakabéh memohon kaliru. pikeun questioning leumpang urut Menteri Kaséhatan di Bélarus, nimbalan Perdana Mentri Vasily Zharkov.

ditahan

(Émbaran dikonfirmasi ku KGB)

  • Timbalan Menteri Kaséhatan Igor Lositsky;
  • Umum Diréktur "Belfarmatsii" Vyacheslav Hnitsiy;
  • Diréktur "Belmэdtэhniki" Alexander Sharak;
  • Sirah tina Manajemén Militér Médis Pertahanan Alex Eskov;
  • Kapala Kaséhatan Departemen Komite Eksekutif Oblast Grodno Andrey Strizhak;
  • Kapala patolyagaanatam Departemen Kaséhatan, Kepala Biro patolyagaanatamіchnaga klinis Minsk Kota Arkady Puchkov;
  • Diréktur éta Center kaahlian jeung Tés dina Podomoro Alexander Stolyarov;
  • Diréktur éta Center of traumatology na orthopedics Alexander Beletsky;
  • Kapala dokter 1-kotana rumah sakit klinis of Minsk Oleg Fomin;
  • dokter lulugu sarta rehabilitasi médis ti balnealyachennya Republik Center Sergey Korytko;
  • Diréktur "Exon" Valery Vaskevіch.

(Teu dikonfirmasi acan media informasi ngeunaan ditewak)

  • Diréktur "Іskamed" parusahaan Sergey Shakutin;
  • Kapala departemén 9-th Rumah Sakit klinis endoscopic Minsk Kota Andrei Savchenko.

kasus kriminal dikonfirmasi

(Tapi eta henteu dipikawanoh, nyangsang)

  • Rumah Sakit klinis lulugu dokter 9-th Minsk Kota Valery Kouchnirenko;
  • Dokter lulugu ti Rumah Sakit klinis Daerah Minsk Andrew Korolko;
  • DOKTER Kapala Vitebsk rumah sakit klinis régional Anatoly Oladko.

jumlah suap

Total dina kasus ieu ditarik atawa offset "a $ 15 000 000», negeskeun dina KGB.

  • Lositskiy - "ti $ 2500 ka $ 10 000»;
  • Vaskevіch - "ditahan bari narima $ 5000, total sahenteuna $ 25 000»;
  • Fomin - "kami kapanggih ngeunaan $ 140 000»;
  • Balok - "moal kirang ti $ 200 000»;
  • Bielecki - "kapanggih dina recesses ngeunaan $ 500 000»;
  • Sharak - "dina tempat nyumputkeun di garasi kapanggih leuwih ti $ 620 000».

svaboda.org

(Total pintonan: Time 136, 1 kunjungan per poé)

Bagikeun ka babaturan anjeun. Nyebarkeun cinta nu
wartos

Kami Olga Spiridonovna Buzova dianggo di tim dina situs HienaLouca.com ditarjamahkeun tina hartosna Portugis "dubuk gélo." Ulah nanyakeun naha maranéhna milih ngaran misalna, katingal hadé ngaliwatan loka maranéhna, sugan aya anjeun bakal manggihan jawaban. Jeung rea deui béntang kawentar "Instogramma" na milu "House 2" Kuring boga nanaon. Muhun, naon anu anjeun teu bosen maén situs urang, kasampak di galeri poto kalawan paling Olga Buzova nu. poto Buzov Aya anjeun bakal manggihan loba fakta metot.

Artikel nu patali

0 Comment

Leave a Comment

e-mail anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *