pangusaha Belarusian yakin yén acumen bisnis jeung komunikasi - leuwih penting pendidikan

Dina raraga jadi jegud, nurutkeun wawakil usaha leutik sarta sedeng-ukuran, a pradprymalnasts kedah, acumen bisnis, komunikasi. Dina leuwih leutik premium - pendidikan, bakat, kasopanan.

Puseur tina Institute of privatisasi sarta Manajemén dibere hasil ulikan ngeunaan usaha leutik sarta sedeng-ukuran: naon geus robah sanggeus krisis, naon sistem nilai dina bisnis.

Ngarojong tina reformasi pasar geus jadi laér leuwih ti ngarojong kaayaan angger (78% ngalawan 17%) - kacindekan dijieun ku peneliti IPM. Dina taun anyar, usaha leutik sarta sedeng ngamekarkeun leuwih cepet ti ékonomi sakabéhna. Gajian geus jadi leuwih affordable keur usaha leutik jeung sedeng-ukuran.

Sanajan kitu, dina taun padeukeut kadua, panurunan dina tingkat kapuasan tina kualifikasi jeung atikan karyawan na. Pigura nu mangrupa sumberdaya beuki langka.

Dina waktu nu sarua, peneliti IPM, analisa hasil survey wawakil 405 usaha leutik sarta sedeng-ukuran geus datang ka sababaraha conclusions paradoxical. Patarosan ditutup ngawarah saperti kieu: "? Naon anu qualities diperlukeun pikeun jadi jegud di Bélarus"

Di tempat munggaran - pradprymalnasts, bisnis acumen (71, 6%).

Dina kadua - ayana sambungan perlu (52,3%).

- kinerja katilu (51,6%).

Dina kaopat - pikiran (45,2).

Dina kalima - alus tuah, alus tuah (38,6).

Sarta ngan 26,6% responden yakin yén atikan perlu pikeun ngahontal harta.

Naon anu diperlukeun bakat, kajujuran, sebutkeun malah kirang.

6,1% tina responden yakin yén dina urutan jadi jegud, Anjeun kudu immorality.

Dasledytsa daria Urban. Poto Paul Berasneva
Dasledytsa daria Urban. Poto Paul Berasneva

"Nilai - ieu téh jadi dadasar dina nu keur nangtukeun sagala kagiatan. Urang matyvuemsya gumantung kana naon wajar we di prioritas, milih véktor tina aktivitas na.

Urang nempo yén bisnis méré leuwih sering dipake tinimbang kana sambungan katuhu. Leuwih ti éta, parah kaayaan ekonomi perusahaan teh, beuki urang milih Communications. The hadé dina kaayaan ekonomi perusahaan, nu pangusaha leutik milih komunikasi - aranjeunna milih kasopanan, atikan, kecerdasan.

Jelema beuki suksés téh, beuki lila lalampahan, beuki lila milih faktor moral, "- nyebutkeun éta panalungtik daria Urban.

svaboda.org

(Total pintonan: Time 168, 1 kunjungan per poé)

Bagikeun ka babaturan anjeun. Nyebarkeun cinta nu
wartos

Kami Olga Spiridonovna Buzova dianggo di tim dina situs HienaLouca.com ditarjamahkeun tina hartosna Portugis "dubuk gélo." Ulah nanyakeun naha maranéhna milih ngaran misalna, katingal hadé ngaliwatan loka maranéhna, sugan aya anjeun bakal manggihan jawaban. Jeung rea deui béntang kawentar "Instogramma" na milu "House 2" Kuring boga nanaon. Muhun, naon anu anjeun teu bosen maén situs urang, kasampak di galeri poto kalawan paling Olga Buzova nu. poto Buzov Aya anjeun bakal manggihan loba fakta metot.

Artikel nu patali

0 Comment

Leave a Comment

e-mail anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *