Kylie Jenner (Kylie Jenner) dina panutup tina majalah "Forbes" pikeun "timer dijieun" billionaires

Kylie Jenner (Kylie Jenner) dina panutup majalah "Forbes" keur "timer dijieun" billionaires

Kylie Jenner (Kylie Jenner) dina panutup tina majalah "Forbes" pikeun "timer dijieun" billionaires
Kylie Jenner (Kylie Jenner) dina panutup majalah "Forbes"

Kylie Jenner (Kylie Jenner) dina panutup majalah "Forbes" keur "timer dijieun" billionaires.

Numutkeun majalah Kaylee jadi billionaire kahiji diantara blogger ti Instagrama. Ngelingan dina blog nya leuwih 100 sajuta palanggan, sanajan kanyataanana unggal browsing poto sabudeureun 5 juta. Ti ieu bisa dicindekkeun yén hadirin sabenerna di kirang waktos 20 ti inohong geulis 100 dina jutaan.

Kylie Jenner on Forbes Cover
Kylie Jenner on Forbes Cover (1)
Kylie Jenner on Forbes Cover (2)
Kylie Jenner on Forbes Cover (3)
Kylie Jenner on Forbes Cover (4)

 

Lalajo poto panganyarna bébas Kylie Dzhenner (Kylie Jenner), warta ngeunaan skandal of selebriti, paparazzi na battles jeung syuting ekslusif ku kaméra disumputkeun! Lalajo carita urang ngeunaan béntang paling geulis di Hollywood tur Instagram Kylie Jenner (Kylie Jenner)! Poto panganyarna dina swimsuit bikini jeung perjalanan mahal ka pantai na fashionable salons kageulisan dimana Kylie Dzhenner (Kylie Jenner) await nu wartawan ubiquitous.

(Total pintonan: Time 200, 6 kunjungan per poé)

Bagikeun ka babaturan anjeun. Nyebarkeun cinta nu
bray

Kami Olga Spiridonovna Buzova dianggo di tim dina situs HienaLouca.com ditarjamahkeun tina hartosna Portugis "dubuk gélo." Ulah nanyakeun naha maranéhna milih ngaran misalna, katingal hadé ngaliwatan loka maranéhna, sugan aya anjeun bakal manggihan jawaban. Jeung rea deui béntang kawentar "Instogramma" na milu "House 2" Kuring boga nanaon. Muhun, naon anu anjeun teu bosen maén situs urang, kasampak di galeri poto kalawan paling Olga Buzova nu. poto Buzov Aya anjeun bakal manggihan loba fakta metot.

Artikel nu patali

0 Comment

Leave a Comment

e-mail anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *