ditewak Geura dina kasus dokter: di diréktur recesses RSPC kapanggih satengah juta dollar

Komite Kaamanan kaayaan ditahan pikeun Diréktur nyogok ti Republik ilmiah sarta Praktis Center of Traumatology na Orthopedics Alexander Beletsky, dina caches na kapanggih 500 rébu pérak. Lulugu tina KGB Valery Vakulchik.

«Alexander Beletsky ditahan sarta dicokot kana dijagaan pikeun organisasi dina kapanguruasan sarta perbaikan pakakas médis dina bagian tina usaha jeung mayar kanggo jasa rendered. Lamun ngalakonan hiji pilarian di garasi sarta tempatna di recesses kapanggih ngeunaan 500 rébu pérak sarimbag ", - CITES BelTA KGB Pupuhu.

Nyogok Timbalan Mentri ti 2,5 mun 10 rébu pérak

Sajaba ti éta, ditahan sarta ditahan ku Wakil Menteri Kaséhatan Igor Lositsky. Nurutkeun Vakulchik, resmi adbіnavachvaetstsa favorably perkara dina kompetensi na dina organisasi nu pendaptaran kaayaan alat médis, kitu ogé lyayalnae babandingan nalika milih suppliers medtehnіkі. jumlah suap ranged ti 2,5 mun 10 rébu pérak, informed Valery Vakulchik.

Diantara defendants dina kasus kriminal saperti lulugu dokter 1-kotana rumah sakit klinis of Minsk Oleg Fomin. Anjeunna ditahan pikeun ngabantu dina medabstalyavannya ngayakeun pikeun kaperluan rumah sakit. Dina mangsa pilarian tempat-Na tinggal kapanggih ngeunaan 140 rébu pérak.

Ogé, cara ngagawe kriminal ngagagas ngalawan médis lulugu 9-kotana rumah sakit klinis of Minsk Valeria Kushnyarenkі, Minsk Rumah Sakit klinis Daerah Andrew wren sarta Rumah Sakit klinis Daerah Vitebsk Anatoly Aladzkі. Ditahan salaku lulugu dokter tina rehabilitasi médis sarta balnealyachennya Republik Center Sergey Korytko.

Dina tahap ieu, keur kejahatan handapeun Art. 430 "nyogok" art.431 "suap" jeung Seni. 243 «ngajauhan jumlahna pajeg jeung tugas" KUHP dilarapkeun ukuran preventif béda ngalawan pajabat 37. Ngan hiji "kasus dokter" muncul leuwih jalma 60.

Sakabéh éta stasiun di KGB ngaku sababaraha kali nampi ganjaran tunai ilegal pikeun ngabantu dina kiriman medabstalyavannya jeung obat di harga inflated. Kabéh gugatan kriminal iwal ti tahanan panungtungan boga muatan dina nyinggung kriminal dieusian.

Detentions médis. Nu penting uninga

  • 11 Juni, eta janten sadar tina ditewak tina diréktur tina Center urang ahli kaséhatan Alexander Stolyarov, kitu ogé timbalan na (pikeun kreasi "kaayaan pikaresepeun suppliers maranéhna 'asupan pakakas médis diimpor di rumah sakit umum jeung klinik).
  • 18 June "haténa" dilaporkeun "detentions massa dina struktur Departemen Kaséhatan" - leuwih ti 10 jalma - dina transaksi dina supply Belarusian parabot lembaga médis di harga inflated, dina schemes jelas curang.
  • Di antara maranéhanana ditahan ngahurungkeun sirah tina jasa médis ti Departemen Pertahanan Alexei Eskov.
  • 19 Juni Kamentrian Interior dilaporkeun ka ditewak tina patolyagaanatama Kamentrian utama Kaséhatan, sirah ti puseur kota patolyagaanatamіchnaga klinis Arkady Puchkov (pikeun nyogok salila 10 taun patut ngeunaan 200 rébu pérak).
  • 25 Juni média dilaporkeun ngeunaan ditahan tina rumah sakit régional Minsk minggu kamari, lulugu dokter Andrei wren (dugaan "nyiksa daya") jeung kepala departemen kasehatan Komite Eksekutif Daerah Grodno Andrei Strizhak.
  • Nurutkeun kana timbalan jaksa umum Bélarus Alexei Stuk, pamimpin Industri Podomoro dina Jumlah penjahat ngaruksak: 114 2018 lima bulan kahiji taun.
  • 25 Juni KGB promulgated wangsit fakta suap dina sektor kaséhatan. Pupuhu KGB Valery Vakulchik dilaporkeun yén ditahan sarta dicokot kana pajabat dijagaan 33, sarta kabeh sagemblengna dina perhatian leuwih ti jalma 50 (for narima jeung davanne suap tur ngajauhan nu jumlahna pajeg sarta waragad). Kanyataanna, aranjeunna sadayana memohon kaliru tur aya cooperating kalawan panalungtikan.
  • 28 Juni, Pupuhu KGB, ceuk yén domain publik geus jadi deui, moal sagala informasi ngeunaan nyinggung korupsi - anu kiwari dina kaayaan panalungtikan, informasi nu bakal loba leuwih gede.

svaboda.org

(Total pintonan: Time 164, 1 kunjungan per poé)

Bagikeun ka babaturan anjeun. Nyebarkeun cinta nu
wartos

Kami Olga Spiridonovna Buzova dianggo di tim dina situs HienaLouca.com ditarjamahkeun tina hartosna Portugis "dubuk gélo." Ulah nanyakeun naha maranéhna milih ngaran misalna, katingal hadé ngaliwatan loka maranéhna, sugan aya anjeun bakal manggihan jawaban. Jeung rea deui béntang kawentar "Instogramma" na milu "House 2" Kuring boga nanaon. Muhun, naon anu anjeun teu bosen maén situs urang, kasampak di galeri poto kalawan paling Olga Buzova nu. poto Buzov Aya anjeun bakal manggihan loba fakta metot.

Artikel nu patali

0 Comment

Leave a Comment

e-mail anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *