Atawa menyakiti festival musik badag Minsk Botanical Garden? administrasi versi na environmentalists

sabtu minggu panungtungan di kebon botanis ibukota urang éta festival musik «stéréo sabtu minggu badag jeung Radio Anyar". pencinta musik ngaapresiasi festival pikeun program alus jeung organisasi, kurangna antrian, spasi badag, penjaga sopan. A "héjo" environmentalists - geus dikritik, nyebutkeun yen Botanical Garden - teh ilmiah, dasledchaya Laboratorium Nasional Akademi Élmu kana musik sarua mamang manuk, lawns na lawns trampled.

Kabebasan ngawakilan pintonan ti dua pihak - nu manajemén ti Botanical Garden sarta environmentalists.

Festival «sabtu minggu stéréo jeung Radio Anyar", dimana éta Ivan Dorn, Manatsіk, GusGus, ATL, grup "Bravo", ngabalukarkeun sawala mang rebu-rebu dina jaringan sosial. Sababaraha éta bagja jeung Botanical Garden - sanes di tempat pikeun festival misalna.

Wartawan Tatyana Zamirouski, anu hirup di AS, manéhna nu nyerat"Ieu sigana tangka simkuring ngaraos hijina hiji anu dibawa ka lawon ku gambar ti festival" StereaLeta Botanical "(sakumaha nyeratna - MS.):. Tilu pamandangan, usum panas musik, kabagjaan, invasi, kekerasan ... Tapi aya ogé hiji ékosistem"

93 héktar kebon botanis teu dipake sagemblengna, ampir satengah tina wewengkon ieu dipisahkeun pita beureum bodas: nu ranjang kembang, ridges, pepelakan langka, kempelan dendralyagіchnaya. Sanajan kitu, cukup spasi pikeun tilu tahapan, opat fudkortaў, zona hiburan. Aya tempat kaulinan, pasar, chylaўty, sababaraha bir spot barudak. Composting jamban geus nempatkeun leuwih ti opat belasan.

Botanical Garden of sacara adminitrasi: "Ieu a pisan culturally"

Timbalan Diréktur Tengah Botanical Garden Ivan Volodko Svoboda ngomong yén euweuh Téritori cilaka ti pamilon sarta sémah tina festival teu rengse.

"Ieu kabéh pisan beradab, santun. Jeung pelesir misalna pikeun dianggo panitia. Wewengkon mana urang kudu tutuwuhan langka kempelan dendralyagіchnaya anu fenced balong jeung swans, teuing, jadi éta katuhu kabeh. Lawns, vytaptats jukut henteu acan.

Ieu mungkin geus discontent kalayan padumuk imah sabudeureun éta telat wengi musik.

Ku teu sangka nu musik nyaring greatly mamang manuk. Na jadi loba gagak, nu razvyalosya loba, sieun, sangkan keur ngan bungah geus "- joked Ivan Volodko.

Arnіtolyag Time dipilih teu sagemblengna suksés

Kapala pakaitna publik "APB BirdLife Bélarus" Alexander Vintchevski Anjeunna ngusulkeun yén taman jeung kebon botanis sabudeureun dunya anu dipaké pikeun festival musik, konser badag sarta acara umum lianna, tapi dina hal ieu, anu waktos dipilih éta teu sagemblengna suksés.

"Jigana di awal Juli, mimiti di festival sapertos nu diayakeun di Botanical Garden, éta geulis ribut acara pikeun manuk. Sanajan daya tarik "Super 8" salajengna di Chelyuskintsev taman, bellowing loudly saprak cinyusu, manuk neangan dipaké pikeun eta. Ku jalan kitu, manuk gnezdzyatstsa malah di Bulan militer dimana thundering cannons.

Jeung dina hal ieu - ieu mah, ieu mah, lajeng rek dijieun deui! manuk sawawa tiasa sieun tur kaluar chicks na nests. The chicks bisa maot tina tiis, utamana waktu peuting atawa lamun dimimitian jeung hujan. Mun aktif manuk nyanyi, éta ngandung harti yén maranéhna boga chicks leutik - tur kiwari blackbirds zealous sarua.

Tapi dina ahir Juli, sapertos nu festival musik badag geus dilumangsungkeun dina bulan Agustus tiasa. Malah dina Botanical Garden "- nyebutkeun arnіtolyag tina" APB BirdLife Bélarus ".

svaboda.org

(Total pintonan: Time 146, 1 kunjungan per poé)

Bagikeun ka babaturan anjeun. Nyebarkeun cinta nu
kabudayaan, wartos

Kami Olga Spiridonovna Buzova dianggo di tim dina situs HienaLouca.com ditarjamahkeun tina hartosna Portugis "dubuk gélo." Ulah nanyakeun naha maranéhna milih ngaran misalna, katingal hadé ngaliwatan loka maranéhna, sugan aya anjeun bakal manggihan jawaban. Jeung rea deui béntang kawentar "Instogramma" na milu "House 2" Kuring boga nanaon. Muhun, naon anu anjeun teu bosen maén situs urang, kasampak di galeri poto kalawan paling Olga Buzova nu. poto Buzov Aya anjeun bakal manggihan loba fakta metot.

Artikel nu patali

0 Comment

Leave a Comment

e-mail anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *