Trump nawarkeun nagara NATO belanja pertahanan Landmark anyar - 4% ti PDB

Ieu présidén AS ngawartoskeun sekutu NATO dina gempungan NATO (Ayeuna pituduh ieu 2% ti PDB).

Reuters laporan pernyataan ti pamimpin Amérika, jeung rujukan ka Présidén Bulgaria Rumena Radzeva. Hiji resmi AS unnamed dikonfirmasi ka Agénsi dina inpormasi, tapi ceuk nu ieu mah hiji proposal formal.

Taun ieu, ngan 8 29 ti nagara anggota ti Alliance bakal ngahontal atawa ngaleuwihan pakewuh di 2% ti PDB on belanja pertahanan. Di Jerman, dibagikeun ka anu 1.24%, di AS - 4.2%. Kituna Trump ngadesek nagara sésana of satru ka difokuskeun standar Amérika of belanja pertahanan.

Hasil tina gempungan NATO, ngadawuh: "Urang téh committed kana ngaronjatkeun kasaimbangan waragad jeung tanggung jawab anggota satru anu"

Reuters disebut kecap ieu mangrupa hint kritik ti Presiden AS yén mitra satru anu belanja teuing saeutik kana pertahanan.

sekutu NATO geus dikedalkeun perhatian ngeunaan lampah Rusia urang, noting yen lampah ieu geus ngarah ka panurunan dina stabilitas sarta kaamanan. dokumen nu ogé catetan suku solidaritas ti anggota satru jeung assessment Britania nu Rusia téh kaliru tina narajang ngagunakeun pakarang kimia nu dina kotana Britania Solsbery.

The Alliance ogé geus sapuk pikeun ngundang Makedonіyu ngawitan hungkul on gabung NATO.

svaboda.org

(Total pintonan: Time 160, 1 kunjungan per poé)

Bagikeun ka babaturan anjeun. Nyebarkeun cinta nu
wartos

Kami Olga Spiridonovna Buzova dianggo di tim dina situs HienaLouca.com ditarjamahkeun tina hartosna Portugis "dubuk gélo." Ulah nanyakeun naha maranéhna milih ngaran misalna, katingal hadé ngaliwatan loka maranéhna, sugan aya anjeun bakal manggihan jawaban. Jeung rea deui béntang kawentar "Instogramma" na milu "House 2" Kuring boga nanaon. Muhun, naon anu anjeun teu bosen maén situs urang, kasampak di galeri poto kalawan paling Olga Buzova nu. poto Buzov Aya anjeun bakal manggihan loba fakta metot.

Artikel nu patali

0 Comment

Leave a Comment

e-mail anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *