Présidén Lituania nujul "pikeun zastsyarogay" kana pasamoan antara Putin na Trump sanggeus hiji gempungan jeung Kim Jong Ynom

Présidén Lituania Dalia Grybauskaite commented dina gempungan forthcoming antara presidents of Rusia jeung Amerika Serikat.

"Urang ngubaran pasamoan ieu ku zastsyarogay. Tangtu, kami cautious. Urang nempo pasamoan jeung Koréa Kalér sarta hasil éta, wajib urang ngomong, eces ", - manéhna ceuk.

Rapat Donald Trump na Kim Jong-un 12 2018 June
Rapat Donald Trump na Kim Jong-un 12 2018 June

Dina waktu nu sarua, manehna ngomong, AS moal angkat sangsi ditumpukeun dina Rusia sabab "America anu nempel kana posisi na ngalawan aggressors dina sakabeh dunya."

Huluna tina AS jeung Rusia moal papanggih dina bulan Juli 16 di Finlandia. Nurutkeun kana Amérika Présidén Donald Trump on agenda nu bakal Ukraina, atah na campur dina pamilu AS, numana White House accuses nu Kremlin.

Donald Trump na Vladimir Putin geus patepung dua kali di Punclut Utama internasional tur sahenteuna dalapan kali curhat dina telepon. A pasamoan misah tina presidents of Rusia jeung Amerika Serikat, kumaha oge, ieu mah waktu anéksasi tina Krimea dina sataun 2014.

27 Juni panaséhat pikeun Présidén AS pikeun Urusan Kaamanan Nasional, John Bolton, patepung di Moscow kalawan Présidén Rusia Vladimir Putin. Dina awal rapat, Putin nyarios yén Moscow "geus pernah ditéang konfrontasi kalawan Washington," sarta ditawarkeun ka "sawala hambalan mulangkeun Hubungan antara dua nagara". Numutkeun Putin, anu ngabalukarkeun media Rusia, mangga buka Bolton urang ka Moskow "méré harepan" yén pihak bakal tiasa nyandak léngkah munggaran "mulangkeun Hubungan pinuh".

svaboda.org

(Total pintonan: Time 154, 1 kunjungan per poé)

Bagikeun ka babaturan anjeun. Nyebarkeun cinta nu
wartos

Kami Olga Spiridonovna Buzova dianggo di tim dina situs HienaLouca.com ditarjamahkeun tina hartosna Portugis "dubuk gélo." Ulah nanyakeun naha maranéhna milih ngaran misalna, katingal hadé ngaliwatan loka maranéhna, sugan aya anjeun bakal manggihan jawaban. Jeung rea deui béntang kawentar "Instogramma" na milu "House 2" Kuring boga nanaon. Muhun, naon anu anjeun teu bosen maén situs urang, kasampak di galeri poto kalawan paling Olga Buzova nu. poto Buzov Aya anjeun bakal manggihan loba fakta metot.

Artikel nu patali

0 Comment

Leave a Comment

e-mail anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *