NATO Deklarasi "ngahukum anéksasi Krimea, urang moal ngakuan"

lampah agrésif Rusia urang ngali kaamanan di wewengkon sarta eўraatlyantychnym ngagambarkeun "tantangan" nu satru NATO. Ieu nyatakeun dina deklarasi gabungan pamingpin 29 nagara NATO diadopsi di gempungan NATO di Brussel, July 11.

  • "Urang niatna ngahukum anéksasi ilegal Rusia urang ti Krimea, urang moal ngakuan", - nyatakeun di deklarasi nu.

sekutu NATO ogé geus dicatet yén kaayaan di wewengkon ieu jadi kirang diprediksi sarta stabil salaku hasil tina anéksasi Rusia urang Krimea jeung lampah pikeun destabilize Wétan Ukraina, ogé deployment pasukan Rusia dina wates satru anu.

NATO ogé disebut on Rusia mun mundur pasukan na c dina Jorjia, Moldova sarta Ukraina, eureun ngarojong separatists di wewengkon Donbass jeung ka pinuh ngalaksanakeun perjangjian Minsk.

  • dokumen nu ogé ngomong yén NATO satuju jeung papanggihan Inggris, éta di atruchvannyamі di Solsbery, dina sagala probabilitas, nyaeta Rusia.

Dina hal ieu, anu sekutu cenah éta siap pikeun dialog jeung Rusia sarta ngaronjatkeun hubungan lamun Rusia bakal ngarobah kabiasaan.

  • pajabat NATO geus dikirim hiji uleman resmi pikeun Makédonia pikeun ngamimitian hungkul digentos ku Alliance.

Najan kitu, salaku emphasized ku Sekjen Jens Stoltenberg, Makédonia baris jadi anggota Uni ngan lamun sacara resmi approve parobahan tina ngaran jadi "Makédonia Kalér" - ku perjangjian kalayan Yunani.

Déklarasi ogé nujul kana kahayang sakabeh nagara NATO nambahan belanja pertahanan.

  • "Urang narékahan pikeun ngaronjatkeun kasaimbangan waragad jeung tanggung jawab anggota satru anu".

Presiden Donald Trump geus sababaraha kali dituduh sekutu of belanja pertahanan langka.

svaboda.org

(Total pintonan: Time 142, 1 kunjungan per poé)

Bagikeun ka babaturan anjeun. Nyebarkeun cinta nu
wartos

Kami Olga Spiridonovna Buzova dianggo di tim dina situs HienaLouca.com ditarjamahkeun tina hartosna Portugis "dubuk gélo." Ulah nanyakeun naha maranéhna milih ngaran misalna, katingal hadé ngaliwatan loka maranéhna, sugan aya anjeun bakal manggihan jawaban. Jeung rea deui béntang kawentar "Instogramma" na milu "House 2" Kuring boga nanaon. Muhun, naon anu anjeun teu bosen maén situs urang, kasampak di galeri poto kalawan paling Olga Buzova nu. poto Buzov Aya anjeun bakal manggihan loba fakta metot.

Artikel nu patali

0 Comment

Leave a Comment

e-mail anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *