tato dina gadis dina sakabeh badan

tato geulis on katresna geulis Amérika sarta Rusia

Sababaraha urang yakin yén hiji tattoo geulis - mangrupa téhnik seni ekspresi, pesona atawa ngan kageulisan hiji. Batur sabalikna nyebutkeun yen jalma anu kaeusi tattoo nu teu ngahargaan jeung defiles awakna. Dinten, tato geus jadi rada kasohor utamana di Amerika, duanana diantara budak jeung diantara katresna jadi ngora nu geulis teu.tato dina gadis dina sakabeh badan

Urang dipigawé hiji percobaan sarta sampel panalungtikan leutik diantara lalaki guna ngakuan kumaha maranéhna sabenerna nyaritakeun tokoh ieu dina awak bikangna.

Catet yén aya hiji pamisah dina pintonan kaasup diantara awéwé ngora: sababaraha yakin sabenerna yen ieu defiantly awon, batur - kanyataanna éta seksi sarta éndah.

conto tato salon Hollywood mahal.

 

tato geulis on katresna geulis Amérika sarta Rusia, sarta tato geulis on awéwé

Éta metot pikeun anjeun uninga hasil survey?

Pikeun pencinta of tato, hanjakalna, teu rada warta alus. Na kawas nu bulk tina tani compares tattoo bikangna ku awéwé ngora gampang kahadean. Kumaha eta bakal sora trite na jaded tapi perbandingan sarupa meureun masih lila bakal di benak panganut kelamin jalu, tapi untungna lolobana aya dina Rusia jeung adjoining nagara undeveloped.

Ampir kabéh lalaki yakin yén tattoo hiji masih mungkin jadi "approve", sedengkeun awéwé ngora. Jeung nona dina yuswa tattoo nu Sigana euweuh hartina teu ku umur. Contona aya hal anu sarua sakumaha "tattoo-to-rupi." Ieu ngandung harti dina kanyataan yén outline anu diperlukeun janten harmonis jeung penampilan anjeun, ragam na paripolah katresna.

conto tato gagal.

Katresna Amérika sarta tato maranéhna
Tinimbangan 1: positif

Lalaki dikonfirmasi dina ngawawancara eta museurkeun tattoo gadis seksi. Geulis tur merenah tattoo shakes lamunan jalu jeung ngabalukarkeun loba puji. Sababaraha lalaki di ekstasi dasar tina gambar rongkah dina awak katresna, sarta nganggap eta mangrupakeun seni leres. (Dumasar kana hasil panalungtikan urang, angka nu gede ngarupakeun budak kalawan grup ieu miboga 1 atawa Jumlah tato).tato dina gadis di Rusia

Tinimbangan 2: Ukuran sarta spasi miboga harti

A angka nu gede ngarupakeun pamuda ka sual naha maranéhna resep tato dina maidens, ngajawab: eta gumantung kana ukuran jeung lokasi tattoo dina.

Sarta nilai misalna: keur ieu, dina raraga néangan jeung ngarasa lalaki ngora, hiji tattoo anu kabeungkeut janten jilid leutik. Kayaning nu ti naga seuneu-engapan dina sakabeh leg atawa balik ti mana wae sejenna kudu dipiceun langsung.

spasi seksi keur tato, versi jalu:

pigeulang suku
panangan
suku
thighs

Guy nyebutkeun, sabenerna nu tattoo ageung pasti hambar tur unfeminine eta Sigana dina awak katresna. Keur naon leuwih 2-Hoo "teken" lalaki rata di sampel panalungtikan urang, moal bisa endure.
Tinimbangan 3: indifference saratna

Aya lalaki saha nganggur teu jeung tato dina mojang, naha tato dina dirina aya, sarta naon jilid, jeung saterusna. Aranjeunna ulah nganggap hiji tattoo atawa merk atanapi sultry hiasan, atawa metoda timer éksprési. Kabéh patarosan anu diwaler: "Tingali mana ti saha." Alami, dina kasus tattoo ieu dina tempat salah, gambar nu bisa ngabalukarkeun ngabalukarkeun nyempad kaasup aranjeunna.zhenskye tattoo

Lalaki mikir ngeunaan tato?
Nu boga salon Ngabuburit:

"Tatu katresna impressed kuring. Tattooed awak bikangna conserves sababaraha misteri, sarta mesmerizing dasar. gambar ieu ngabejaan ngeunaan wanoja ngora louder ti baju, makeup jeung saterusna. Tato jeung harti jeung palaksanaan téhnologi canggih méré jalma Tret pribadi. Kuring ngulang, keur kuring di tattoo bikangna bakal tema konci tina subtext seksi. "
pengusaha:

"Tato Awewe urang téh kadang elegan jeung luyu, tapi kadang pisan gunana atawa, malah parah, dijieun leungeun clumsily. Kuring teu boga jawaban siap sual naon lalaki mikir ngeunaan tato awéwé, sabab unggal hal anu béda. "
jagal:

"Awakna Éndah nona urang jeung alam teu kedah" jewelery langgeng. " Tato dina awéwé ngora sangkan kuring kuat jeung ngelehkeun tampikan. Kuring henteu weruh naon anu kudu dipigawé tattoo gadis, sabab hiji sketsa nu mangrupa lifelong, ku periode jadi hirup nyimpang na bangor. Geulis sampurna awak bikangna pikeun kuring jeung tattoo pas sagala spoils ".

Aya ogé loba pendapat ngeunaan tato lalaki, tapi topik ieu kami baris alamat isu sejenna.

respon Wiser katempona: lamun guy a diaku ngalamun, manéhna baris nampa eta, sarta kalawan tattoo sarta tanpa.
Salajengna, seleksi katresna geulis jeung tato geulis sakuliah awak.

Lamun kageulisan tur tato mingle (Poto 24)

 

tato geulis on katresna geulis of America (Poto 24)
tato geulis on katresna geulis of America (Poto 24)
tato geulis on katresna geulis of America (Poto 24)
tato (Poto 24)
tato geulis on katresna geulis of America (Poto 24)
tato geulis on katresna geulis of America (Poto 24)
tato geulis on katresna geulis of America (Poto 24)
tato geulis on katresna geulis of America (Poto 24)
Quand la beauté tato Éndah on katresna geulis of America (Poto 24)
Quand la beauté tato Éndah on katresna geulis of America (Poto 24)
tato geulis on katresna geulis of America (Poto 24)
tato geulis on katresna geulis of America (Poto 24)
tato geulis on katresna geulis of America (Poto 24)
tato geulis on katresna geulis of America (Poto 24)
tato geulis on katresna geulis of America (Poto 24)
tato geulis on katresna geulis of America (Poto 24)
tato geulis on katresna geulis of America (Poto 24)
tato geulis on katresna geulis of America (Poto 24)
tato geulis on katresna geulis of America (Poto 24)
Lamun kageulisan tur tato mingle (Poto 24)
gadis tattooed
Geulis tattoo dina awéwé Amérika nu geulis (Poto 24)
Jemma Lucy sarta Alicia Summers di Bikini Pikeun cuci Car di Manchester 0 (2)
(Total pintonan: Time 312, 3 kunjungan per poé)

Bagikeun ka babaturan anjeun. Nyebarkeun cinta nu
awéwé

Kami Olga Spiridonovna Buzova dianggo di tim dina situs HienaLouca.com ditarjamahkeun tina hartosna Portugis "dubuk gélo." Ulah nanyakeun naha maranéhna milih ngaran misalna, katingal hadé ngaliwatan loka maranéhna, sugan aya anjeun bakal manggihan jawaban. Jeung rea deui béntang kawentar "Instogramma" na milu "House 2" Kuring boga nanaon. Muhun, naon anu anjeun teu bosen maén situs urang, kasampak di galeri poto kalawan paling Olga Buzova nu. poto Buzov Aya anjeun bakal manggihan loba fakta metot.

Artikel nu patali

0 Comment

Leave a Comment

e-mail anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *