Claudia Romani Piala Dunya FIFA

Claudia Romani topless panungtungan photoshoot pikeun Brazil salila FIFA Dunya 2018

Claudia Romani Piala Dunya FIFA

Claudia Romani photoset panungtungan pikeun timnas Brasil dina sataun 2018 Piala Dunya - 1-07-2018
Claudia Romani dina Brazil t-shirt dina Piala Dunya FIFA

Claudia Romani photoshoot panungtungan pikeun Brazil salila Piala Dunya 2018Claudia Romani dina Brazil t-shirt dina Piala Dunya FIFA

Claudia Romani dina Brazil t-shirt dina Piala Dunya FIFA

Claudia Romani dina Brazil t-shirt dina Piala Dunya FIFA (1)
Claudia Romani photoshoot panungtungan pikeun Brazil salila Piala Dunya 2018 Claudia Romani dina Brazil t-shirt dina Piala Dunya FIFA (2)

Soooo .. #Italy teu di #Worldcup .. ti dinten salah kuring geus ngarojong #England sarta ogé nyandak kabebasan pikeun nganyatakeun leuwih sering dipake tinimbang kuring dina unggal buruan .. nagara abdi teu di .. kitu .. tiasa pasti jadi leuwih lampu hearted sarta boga fun saeutik ngeunaan guessing na cheering !!! Ogé ti dinten salah Kuring geus ngomong kuring resep #Brazil na #Mexico .. dua nagara hébat Kuring geus dilongok .. pencinta #soccer ogé pangalusna di celebrating .. Sarta .. aranjeunna nyanghareup karana .. Saha anjeun pikeun ? #Brazil atanapi #Mexico ?? Meureun nu win tim pangalusna !!! #claudiaromani #Worldcup #claudiaromani # russia2018⚽ ​​#booty #brazilianbooty #brazilianbikini #mexico #mexicocity #riodejaneiro #miami #italiangirl gambar ku @ulora_photography

A pos dibagikeun ku Claudia Romani (@claudia_romani) dina

 

Claudia Romani dina Brazil t-shirt dina Piala Dunya FIFA (3)
Claudia Romani dina Brazil t-shirt dina Piala Dunya FIFA (4)
Claudia Romani photoshoot panungtungan pikeun Brazil salila Piala Dunya 2018Claudia Romani dina Brazil t-shirt dina Piala Dunya FIFA (5)

saeutik Claudia-Romani

Claudia Romani dina Brazil t-shirt dina Piala Dunya FIFA (6)
Claudia Romani photoshoot panungtungan pikeun Brazil salila Piala Dunya 2018 Claudia Romani dina Brazil t-shirt dina Piala Dunya FIFA (7)
Claudia Romani dina Brazil t-shirt dina Piala Dunya FIFA (8)
Claudia Romani dina Brazil t-shirt dina Piala Dunya FIFA (9)
Claudia Romani dina Brazil t-shirt dina Piala Dunya FIFA (10)
Claudia Romani dina Brazil t-shirt dina Piala Dunya FIFA (12)
Claudia Romani dina Brazil t-shirt dina Piala Dunya FIFA (13)

Kuring nyokot waktos gambar ieu ka tukang .. pikeun ramatloka #Danish .. 💯❤️ Teu everyone weruh kuring indit ka kuliah di #Copenhagen .. Abdi bogoh #Scandinavia .. di urang Denmark anu saé tur dipercaya, sagalana jalan ngan rupa .. dulur efisien jeung sistem sosial nyaeta Heboh. Kuring boga kenangan gemar pamadegan taun .. na lamun kuring m masih modeling dinten téh ngakibatkeun Denmark meunang atuh dimimitian !!! Hehe I rek ngomong ogé dipigawé pikeun tim #Danish pikeun #Worldcup hébat sarta tetep bade guys !!! 💯❤️ #Croatia mangrupakeun tim kuat .. sarta tempat hébat nu kuring ve tadi pelesir ka didatangan Tome lila pisan .. Méi nu pangalusna tim win .. 💯💯 tapi nebak u terang dimana abdi ❤️ nangtung .. # worldcup2018 #croatiaDenmark #russia #danmark #koebenhavn #claudiaromani #curvy

A pos dibagikeun ku Claudia Romani (@claudia_romani) dina

 

Claudia Romani dina Brazil t-shirt dina Piala Dunya FIFA (14)
Claudia Romani dina Brazil t-shirt dina Piala Dunya FIFA (15)
Claudia Romani dina Brazil t-shirt dina Piala Dunya FIFA (11)

Nonton panganyarna bébas poto Claudia Romani, warta ngeunaan skandal of selebriti, paparazzi na battles jeung syuting ekslusif ku kaméra disumputkeun! Lalajo carita urang ngeunaan béntang paling geulis di Hollywood tur Instagram Claudia Romani! Poto panganyarna dina swimsuit bikini jeung perjalanan mahal ka pantai na salons kageulisan fashionable mana Claudia Romani await kana wartawan ubiquitous.

 

baheula Claudia Romani mucunghul topless ngarojong tim Inggris, tapi budak ahirna leungit Bélgia. Anu paduli, meunang siap pikeun pagelaran pohara alus ngalawan Kolombia.

 

Ieu Heboh nganjang @lasermepleasemiami .. Éta nawiskeun runtuyan perlakuan tailored kana pangabutuh individu .. !! Kuring Nyai 100% alam jeung cageur .. Abdi workout, diet abdi #vegetarian tur geulis saimbang .. acan éta gede meunang nu pitulung tambahan saeutik !!! Kuring diusahakeun #electrostimulation angkat ka glutes, kitu ogé #cavitation pikeun ngaronjatkeun daerah cangkéng !!! Abdi teu tiasa ngantosan mun cobian suplement maranéhna endah mun meunang kulit #flawless !!!! Saterasna .. lamun anjeun aya di area Rajana .. pariksa kaluar lokasi #NorthMiami anyar maranéhna !!! 💯💯💯 #ClaudiaRomani #flawlessIcon #beautysecrets #SPA #Booty #skin #perfectskin #laser #teethwhitening Cek aranjeunna kaluar !!! @lasermepleasemiami

A pos dibagikeun ku Claudia Romani (@claudia_romani) dina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Total pintonan: Time 277, 8 kunjungan per poé)

Bagikeun ka babaturan anjeun. Nyebarkeun cinta nu
bray

Kami Olga Spiridonovna Buzova dianggo di tim dina situs HienaLouca.com ditarjamahkeun tina hartosna Portugis "dubuk gélo." Ulah nanyakeun naha maranéhna milih ngaran misalna, katingal hadé ngaliwatan loka maranéhna, sugan aya anjeun bakal manggihan jawaban. Jeung rea deui béntang kawentar "Instogramma" na milu "House 2" Kuring boga nanaon. Muhun, naon anu anjeun teu bosen maén situs urang, kasampak di galeri poto kalawan paling Olga Buzova nu. poto Buzov Aya anjeun bakal manggihan loba fakta metot.

Artikel nu patali

0 Comment

Leave a Comment

e-mail anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *