Ariana Grande-manehna Éta hamil?!

Rumor ngeunaan roman a Ariany Grande jeung Pete Davison Éta jangji sakabeh dunya. Media epektip atmosfir dipanaskeun tina roman, kawas film, laporan kakandungan Ariana. Dupi ieu leres? Mun pasangan ieu expecting orok? penyanyi ceuk manehna.

Ariana Grande Kawin!

pasangan mutuskeun teu nyumputkeun hubungan, meunangkeun nu hirup teuing pondok pikeun kaulinan ... Salajengna, ngumumkeun Dursasana maranéhanana - ayeuna informan misterius nyadiakeun éta Ariana téh reuneuh. explodes Network pikeun mairan!


Abdi serius, anjeun budutsamye barudak geulis di dunya!

- wrote kipas a.

 


Sumuhun, pasti, tapi ... saeutik saterusna!

- ngawaler Ariana Grande.

Ariana engké ngumumkeun yén nagara éta memang bakal siap dina sababaraha taun, ayeuna hayang konsentrasi dina hal sejenna.

 

(Total pintonan: Time 389, 6 kunjungan per poé)

Bagikeun ka babaturan anjeun. Nyebarkeun cinta nu
selebriti

Kami Olga Spiridonovna Buzova dianggo di tim dina situs HienaLouca.com ditarjamahkeun tina hartosna Portugis "dubuk gélo." Ulah nanyakeun naha maranéhna milih ngaran misalna, katingal hadé ngaliwatan loka maranéhna, sugan aya anjeun bakal manggihan jawaban. Jeung rea deui béntang kawentar "Instogramma" na milu "House 2" Kuring boga nanaon. Muhun, naon anu anjeun teu bosen maén situs urang, kasampak di galeri poto kalawan paling Olga Buzova nu. poto Buzov Aya anjeun bakal manggihan loba fakta metot.

Artikel nu patali

0 Comment

Leave a Comment

e-mail anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *