Trump: "Presiden favorit anjeun geus rengse lepat"

Donald Trump commented on ayana dilaporkeun tina catetan nu bisa kamprametavats eta. Présidén AS wrote on Twitter yén geus dipigawé lepat. Ku kituna anjeunna diréaksikeun jeung publikasi dina koran The New York Times, anu ngomong yén dina kaliwat panganyarna, pangacara pribadi na Michael Cohen cicingeun dirékam paguneman kalawan Trump. Numutkeun koran, dina pita sawala dilestarikan [...]

Maca deui & # 8594

Manéhna jadi juara dipikawanoh ieu "Basowiszcza". video

Program kompetisi ieu dihadiran ku 4 grup: éléktronik group «SnopSnoŭ», pos-pankavy proyék "Nürnberg", duo gitar "MorkvoTsvet" jeung duet «Eryk i Ja», ngabejaan Polandia Radio. Di tengah wengi, anu datang festival diajar anu meunang kontes of performers ngora. Tien Juara ayeuna éta grup «SnopSnoŭ». Tim «SnopSnoŭ» mucunghul dina taun 2015 di Minsk. Dina tim karyana ngagabungkeun gitar [...]

Maca deui & # 8594

Iran ngancam pikeun meungpeuk ékspor minyak ti Teluk Pérsia

Iran urang Pamimpin Agung ayatollah Ali Khamenei dina bulan Juli 21 dijieun Présidén Hassan Rouhani proposal pikeun meungpeuk ékspor minyak ti Teluk Pérsia, dimana ékspor sorangan eureun salaku hasil tina sangsi AS. Dina ramatloka sahiji pamimpin Iran ngomong yén Rouhani komentar éta "catetan Kadé ngagambarkeun kawijakan jeung pendekatan" Iran. pajabat Iran saméméhna geus kaancam pikeun meungpeuk Selat Armuskі, laut [...]

Maca deui & # 8594

Duta AS pikeun Kiev posetyla nempatkeun rajapati Pavel Sheremet. FATAFAKT

Duta AS pikeun Ukraina Ovanavіch Marie nyandak bagian dina ulang kadua pembunuhan Pavel Sheremet di Kiev. "Urang geus nembe uninga tina sababaraha babaturan jeung komunitas jurnalistik nu maranéhna ngalaman loba tekanan. Deui, kuring pikir éta peran pamaréntah - mun nyieun hiji lingkungan dimana wartawan bisa latihan profési maranéhanana, nu utamana penting dina sagala demokratis [...]

Maca deui & # 8594

Anne Mekarwangi Joy (anya Mekarwangi-Joy) - indit ngaliwatan peuting San Diego

Anne Mekarwangi Joy (anya Mekarwangi-Joy) - indit ngaliwatan peuting San Diego

Anne Mekarwangi Joy (anya Mekarwangi-Joy) - indit ngaliwatan peuting San Diego- 19-07-2018 Tempo pancen bébas poto panungtungan of Anna Mekarwangi Joy (anya Mekarwangi-Joy) - nu dilaksanakeun dina peuting San Diego. News ngeunaan skandal of selebriti, paparazzi na battles jeung syuting ekslusif ku kaméra disumputkeun! Lalajo carita urang ngeunaan béntang paling geulis di Hollywood, sarta Instagram! Poto panganyarna dina jalan swimsuit bikini pantai na [...]

Maca deui & # 8594

Professor Manaeu émigrasi ka Amérika Serikat, Trump jeung anyar diktator Moscow-dijieun di Bélarus

pahlawan sejen tina minggu Wawancara - sosiolog Belarusian, Professor Oleg Manali, urut kapala Pranata mangsa Institute of Studi sosio-Perekonomian sarta Pulitik (IISEPS), anu kiwari hirup di Amérika Serikat. Manéhna nyebutkeun lamun alesan pikeun pengasingan na kapaksa di AS, ngécéskeun naon pangna hijrah pos-Soviét ngajawab ngan pikeun Republicans, nyebutkeun ngeunaan revolusi sosial di Bélarus jeung kamungkinan datang ka kakawasaan anu supporter anyar tina [...]

Maca deui & # 8594

Lima palajaran Islandia pikeun Belarusians

Salila Islandia lalampahan, abdi diusahakeun ngartos naha bangsa ieu téh pamimpin di loba rankings dunya. Naon ngajadikeun ieu urang saeutik kakuatan, sumanget sarta inspirasi? Rusiah sukses tur kapuasan maranéhanana dina hirup - sacara gembleng filsafat. Kalawan Іslyandyyay Belarusians ngiket leuwih ti anjeun tiasa ngabayangkeun di glance kahiji. Barina ogé, di glance kahiji - nanaon. Tapi [...]

Maca deui & # 8594

Israél jeung Hamas sapuk pikeun gencatan senjata

Israél jeung grup Hamas nu ngawasaan Jalur Gaza, sapuk kana gencatan senjata - sakali dina Jumaah di respon kana pembunuhan of Militér Israél Angkatan Udara Israél struck puluhan serangan dina target di Gaza. militér Israél ditelasan sanggeus gunfire ti wewengkon Paléstina. Ieu pupusna mimiti hiji prajurit dina wates jeung minyak tanah 2014 taun. Salaku hasil tina panarajangan udara [...]

Maca deui & # 8594

Dina Gomel dibawa 9 ti 12 Belarusians luka dina kacilakaan jalan di Wikivoyage

Salapan warga Bélarus anu geus ngalaman kacilakaan di jalan raya Odessa 20 Juli Gomel diangkut keur perawatan salajengna. Tilu korban sésana téh Belarusians di rumah sakit di kidul Ukraina. Kaayaan dina mangsa, saha di puseur kabupatén rumah sakit tina bengkung Tasik, tos ningkat. "Manéhna diangkat bisa pindah, kalawan eling," - ceuk "Merdika" timbalan lulugu dokter Lyubov Skripnichenko. Dua nu Belarusians, [...]

Maca deui & # 8594